Wat is de expertise van DigiBTW?

Wat is de expertise van DigiBTW?

Sta je te springen om straks je aangifte inkomstenbelasting te mogen doen? Waarschijnlijk niet. Want laten we eerlijk zijn, de pet van boekhouder kreeg je er gratis bij toen je begon met ondernemen. Younited® maakt daarom een een-tweetje met partner DigiBTW. Kom alles te weten over het boekhoudprogramma DigiBTW en hoe dit programma jouw werk uit handen kan nemen.

Hoe kan DigiBTW jouw werk uit handen kan nemen?

Wat is de expertise van DigiBTW?

Wij helpen zelfstandig ondernemers die verstrikt raken in alle regels rondom hun financiële administratie en belastingaangifte, met een eenvoudig boekhoudprogramma waarmee ze alles kunnen regelen zonder tussenkomst van een boekhouder. Ons boekhoudprogramma is uniek omdat we een directe koppeling hebben met de belastingdienst, zowel voor de Btw-aangifte als de inkomstenbelasting.

Hoe is dat eigenlijk begonnen?

Eind 2014 begonnen we met een vriendengroep van programmeurs, IT'ers en boekhouders te bouwen. We werkten in die tijd voor zzp'ers of waren zelf zelfstandig ondernemer. Het viel ons op dat het als zelfstandige bijna onmogelijk is om je boekhouding helemaal zelf te doen. De meeste boekhoudprogramma’s zijn gemaakt voor boekhouders en niet voor zelfstandig ondernemers. “Dat moet makkelijker kunnen’’, dachten wij. Inmiddels krijgen we elke dag blije reviews van tevreden ondernemers.

Welk één-tweetje maken jullie met Younited® voor zelfstandig ondernemers?

We hebben een slimme integratie gemaakt met het dashboard van Younited®. Wanneer je DigiBTW gebruikt, worden je facturen automatisch verwerkt in ons boekhoudprogramma. Dankzij een widget worden er op je dashboard ook direct grafieken getoond van de ontwikkeling van je omzet. 

Wij geloven net als Younited® dat je als ondernemer vooral moet doen waar je goed in bent. Wij zijn er om de onvermijdelijke dingen, zoals je financiële administratie en belastingaangifte, simpel en leuk te maken.

Welke ondernemersdromen hebben jullie nog meer?

Wij houden van gekke uitdagingen. En die uitdagingen blijven maar komen. De markt en de regels veranderen namelijk continu. Aan ons de taak om al die veranderingen onder water te vertalen naar checks waardoor het voor de ondernemer simpel blijft om zijn of haar aangifte te doen. Wij hebben een hyperfocus op de eindgebruiker. Onze gebruikersaantallen verdubbelen terwijl het support team nog steeds alle vragen, zonder wachttijden, kan beantwoorden per e-mail, chat en telefoon. Dat zegt iets over de gebruiksvriendelijkheid van ons boekhoudprogramma en daar zijn we trots op. 

 

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks