Een eigen onderneming starten

Een eigen onderneming starten

Wil jij als zelfstandig ondernemer aan de slag? Het kan in het begin misschien voelen als een hele onzekere sprong in het diepe, maar weet dat er voor talenten zoals jij altijd genoeg plek is op de arbeidsmarkt. Met een klein beetje hulp van Younited® helpen wij jou de laatste drempel over, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Start je eigen onderneming als zzp’er

Wil jij een eigen onderneming starten, maar weet je niet of je jezelf zzp’er, interimmer of freelancer moet noemen? Weet dan dat het verschil tussen al deze termen eigenlijk minimaal is, zeker voor instituten als de Belastingdienst of de Kamer van Koophandel (Kvk). De meest gebruikte rechtsvorm voor zzp’ers, freelancers en interimmers is eenmanszaak. 

Maar wat is dan dat kleine verschil tussen deze termen? Meestal zit het hem in de interpretatie ervan en worden de termen in bepaalde branches anders gebruikt. Freelancers vind je meestal in branches zoals de zorg, journalistiek of communicatie. De term zzp’er is dan weer gebruikelijker in ambachtelijke branches zoals de bouw. Interimmers worden vaak geassocieerd met kortlopende projecten die ze uitvoeren in een bedrijf. 

Younited® maakt het onderneming starten leuk én makkelijk

Younited® verenigt zelfstandig ondernemers. Door je aan te sluiten word je onderdeel van een sterke en krachtige community vol zzp’ers die zich 100% zelfstandig voelen. Heb je een vraag of loop je tegen problemen aan? De kans is groot dat je binnen de community iemand vindt die jou hierbij kan helpen. Daarnaast is het de ideale plek om te netwerken en van elkaar te leren. Dus start je je eigen onderneming? Door je aan te sluiten bij Younited® word je altijd geholpen om alle ballen in de lucht te houden.

Start je eigen onderneming en vind direct de mooiste opdrachten

Niet alleen zelfstandig ondernemers worden met elkaar verenigd via Younited®, ook wordt hier de vraag en het aanbod van talent verbonden. Meer dan 10.000 opdrachtgevers zijn aangesloten bij Younited® en zijn altijd op zoek naar talenten zoals jij. Door je profiel volledig in te vullen en aan te geven waar jij goed in bent en het verschil kunt maken, weten opdrachtgevers precies wat ze aan jou hebben.    

Laat je ontzorgen door Younited®

Younited® wil je alle handvatten bieden om het leven als zelfstandig ondernemer zo eenvoudig mogelijk te maken. Want er komt veel op je af als beginnend zelfstandig ondernemer. Zo vind je in Younited Store verschillende diensten die je kunt toevoegen aan je profiel, die je het leven als zelfstandige een stuk makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan diensten die je helpen bij je boekhouding, met verzekeringen of bij je ontwikkeling als zelfstandig ondernemer. 

Meld je aan bij Younited® en geef je eigen onderneming een kickstart

Word ook onderdeel van Younited® en profiteer van de vele voordelen van het platform. Geef je eigen onderneming een kickstart en vind razendsnel de opdracht waar je altijd van droomde. Loop je toch tegen problemen aan? Gebruik de grote community van Younited®!

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks