Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Ondernemers / Voordeel

Store

Als (startende) ondernemer komt er veel op je af. Op Younited vind je relevante diensten en producten die je helpen bij het ondernemerschap. Niet alleen voor het opstarten of runnen van je onderneming, maar ook diensten en producten om werk en privé in balans te houden. Denk hierbij aan het afsluiten van de juiste verzekeringen en het vereenvoudigen van je boekhouding, maar ook aan het zoeken van een relevante cursus of opleiding die jou helpen om de volgende stap als ondernemer te zetten. Houd de store in de gaten en kies hetgeen wat bij jou past!

Store

Diensten en producten 

Op Younited willen we jou als ondernemer op alle vlakken ondersteunen. Niet alleen met het vinden van de juiste opdrachten, maar ook met diensten en producten die je helpen bij het ondernemerschap. 

Start je als ondernemer?

Voor jou hebben we vast een aantal diensten geselecteerd die je kunnen helpen bij het starten van je onderneming. Denk aan het opzetten van een mooie en effectieve website voor je dienst of product, hulp bij het uitvoeren van de marketing of bij het opzetten van een overzichtelijke boekhouding. 

Al ervaring als ondernemer?

Ook voor jou is de Younited store interessant. Want als eigengereide ondernemer wil je, jezelf en je onderneming blijven ontwikkelen. Misschien is het nu tijd om over te stappen op een efficiënt boekhoudpakket, ben je aan het nadenken over een vangnet bij arbeidsongeschiktheid, wil je eens sparren met een coach over je langetermijnplannen of een opleiding volgen om je vakkennis verder te ontwikkelen. In de store vind je de komende tijd steeds meer diensten en producten die jou ondersteunen bij deze aspecten van het ondernemerschap. 

De partners van Younited

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig dankzij het online boekhoudpakket van DigiBTW. Voor een vast laag bedrag per maand is alles inbegrepen wat je als ondernemer nodig hebt zoals: 

  • Offertes inclusief online accorderen
  • Facturatie
  • Uren- en rittenregistratie
  • Bankkoppeling
  • BTW aangifte

Daarbij biedt DigiBTW als enige in Nederland een module om de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting zelf te doen. Zo word je echt 100% zelfstandig. 

Tulpenfonds biedt een solidair vangnet waarbij zelfstandigen anoniem schenken en hun eigen rekening opbouwen.  

Bedoeld voor zelfstandig ondernemers die geen verzekering kunnen of willen afsluiten, maar wel graag een degelijk vangnet willen hebben. Voor hen die voor solidariteit zijn, maar een plaatselijke schenkkring te ‘ons kent ons’ vinden.  

Iedereen kan deelnemen, zolang je maar gezond bent bij de start. Hiervoor hoef je geen ingewikkelde papieren in te vullen of onderzoeken te doen. Tulpenfonds geeft jou het vertrouwen.

Logo Brout

Wat we doen? Wij zijn experts in awareness! Going Brout betekent kiezen voor awareness. Het begint met bewustwording. Van wat er al is. Wat er (nog) niet is. En hoe je jezelf, je team of organisatie laat groeien. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. In een driehoek: jij, jouw context en wij. Brout biedt coaching en trainingsprogramma’s voor bedrijven én zelfstandig ondernemers. 

Logo Coolpixel

Start je als ondernemer of ben je een ervaren ondernemer en vind je het tijd om een professionele website of huisstijl of website te laten ontwerpen? Coolpixel helpt zelfstandig ondernemers te starten of te groeien met hun business door het maken van kwaliteit websites en huisstijlen tegen een betaalbare prijs. 

Logo De Marketing Ninja

De Marketing Ninja is er voor ondernemers die willen groeien of hun huidige positie versterken. Die in normale mensentaal en pragmatisch hun marketing professioneler willen aanpakken. Vanuit één marketingplan je doelgroep aanspreken en raken, in plaats van met hagel schieten. Zodat elke marketingeuro bijdraagt aan (sales)resultaat. 

Interesse?

Maak een account aan voor Younited om gebruik te kunnen maken van de Store.

 

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited