Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Younited® is een organisatieplatform

Wat is Younited®

Younited® is een organisatieplatform, speciaal ontworpen voor zelfstandig ondernemers. Het biedt een simpel en overzichtelijk dashboard waarmee je al je werkzaamheden op een gecontroleerde manier uitvoert. Denk daarbij aan werkzaamheden waar je eerder vaak niet aan toe kwam, of te ver voor je uitschoof. Zoals administratie, acquisitie, jaarplanningen...

Wat is Younited®

Wat is Younited ®

Younited® is een organisatieplatform, speciaal ontworpen voor zelfstandig ondernemers. Het biedt een simpel en overzichtelijk dashboard waarmee je al je werkzaamheden op een gecontroleerde manier uitvoert. Denk daarbij aan werkzaamheden waar je eerder vaak niet aan toe kwam, of te ver voor je uitschoof. Zoals administratie, acquisitie, jaarplanningen...

Younited® vind je alle voorzieningen voor zelfstandig ondernemers op één overzichtelijke plek en regel je alles vanuit één toegankelijk platform. Zo brengt Younited® zelfstandig ondernemers naar hun volgende level, faciliteert ze in wat ze nodig hebben en maakt het zaken sneller en makkelijker. 100% zelfstandig, noemen we dat.

Younited® community

Younited® maakt elke ondernemer zelfstandiger in een collectief. Dit bestaat uit een grote groep gelijkgestemden die vaak met dezelfde zaken te maken krijgen als jij. Op Younited® kom je dus snel in contact met zelfstandig ondernemers die net zo ambitieus als jij. Door kennis te verenigen en ervaringen uit te wisselen biedt Younited® het organisatieplatform voor eigengereide ondernemers. Hier wordt je zelfstandigheid gevoed door de ervaring van velen.

Marktplaats voor zelfstandige ondernemers

Younited® verbindt ook opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers. Op Younited® worden opdrachten uitgezet en verbonden aan de juiste talenten. De aangesloten ondernemers hebben hun zaken op orde en kunnen zich volledig focussen op specifieke opdrachten. Een voordeel dat ook veel opdrachtgevers aanspreekt. 

 

Een grote groep gelijkgestemden die vaak met dezelfde zaken te maken krijgen als jij.

Bekijk prijzen

57 min geleden

Nieuw lid

> 1 uur geleden

Nieuw lid

5 min geleden

Nieuw lid

test1234

5 min geleden

Nieuw lid

test123

Voordelen

Kosten

Community

Younited