Geef meer werk uit handen via Younited®

Geef meer werk uit handen via Younited®

Bij Younited® vind je zelfstandigen die, net als jij, hun droom van succesvol ondernemen najagen. Vind een zelfstandig ondernemer en laat je ontzorgen van match tot facturatie. Zo kunnen jullie je pijlen richten op het allerbelangrijkste: succesvol ondernemen.

6.072
Opdrachten

2.164
Opdrachtgevers

65.832
Ondernemers

40
Producten in store

Een ijzersterk netwerk van experts

Je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dat kan op ons platform met ruim 60.000 ervaren professionals in diverse vakgebieden, die weten waar ze het over hebben. 

Met de kennis en vaardigheden van onze zelfstandig ondernemers kun je jouw organisatie laten groeien. Verhoog de kwaliteit van werk én werk efficiënter met de juiste specialist. Voor een snel en effectief resultaat, zonder intensief management. 

Een ijzersterk netwerk van experts

Voordelen voor opdrachtgevers

Geef werk uit handen
Flexibele inhuur: vind direct de juiste ondernemer voor jouw opdracht. Bespaar tijd, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf. Younited® biedt een eenvoudige oplossing voor al je zzp-vraagstukken.

Een ijzersterk netwerk van experts
Met ruim 60.000 zelfstandig ondernemers. We matchen op basis van expertise en vaardigheden. Is er een match? Dan krijg je de beste ondernemers te zien in je eigen matchbox.

Administratie wordt geregeld
Younited® regelt jouw administratie. Van het beoordelen van de opdracht conform wetgeving, tot het opstellen van de juiste overeenkomsten en het inregelen van de urenregistratie en facturatiestroom.

Alles in één dashboard
Alle gegevens vind je terug in jouw persoonlijke dashboard. Plaats gemakkelijk opdrachten en reageer op geïnteresseerden. Alles in één overzicht, zo ga jij zorgeloos aan het werk.

Voordelen voor opdrachtgevers

Younited® Backoffice

Naast het vinden van nieuwe ondernemers ontzorgt Younited® je ook op het gebied van administratie. Alle belangrijke gegevens vind je terug in één dashboard. Hier accordeer je de uren, heb je contact met de ondernemer en krijg je een melding als er een nieuwe actie voor je klaarstaat.

Younited® Backoffice

Younited® Match Pro

Wil jij graag je eigen recruitment specialist?  

Kies dan voor onze dienst Match Pro. Wij helpen je graag op het gebied van werving en selectie van zelfstandig ondernemers. We gaan voor jou op zoek naar de juiste zelfstandig ondernemer, geven advies over wet- en regelgeving en zorgen dat je de inhuur van zelfstandig ondernemers snel op orde krijgt.   

Waarom kiezen voor Match Pro 

  • Wij bieden dé specialisten op het gebied van werving en selectie van zelfstandig ondernemers 
  • We plaatsen jouw opdracht op ons platform met ruim 60.000 ondernemers 
  • Werving & voorselectie potentiële kandidaten 
  • Screening op benodigde diploma’s, certificaten en overige documenten
  • Persoonlijk advies 

 

Younited® Match Pro

Persoonlijk contact met een team van experts

Younited® beschikt over een vast team van experts met up-to-date kennis om je te ondersteunen. Je kunt bij ons terecht met vragen over complexe wet- en regelgeving, administratie of verzekeringen. Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? We bespreken de mogelijkheden graag met je.  

In
arrow_drop_down
staan er
ondernemers voor jou klaar!

Enkele van onze opdrachtgevers: