Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium


Younited verbindt opdrachtgevers met talent

Waar je ook naar op zoek bent bij Younited vind je altijd de meest geschikte zelfstandig ondernemer voor je opdracht.
Younited® 100% zelfstandig ondernemen.

Op Younited vinden opdrachtgevers zelfstandig ondernemers die je niks meer hoeft uit te leggen. En vinden ondernemers de opdrachten die het best bij ze passen. Het maakt niet uit hoe breed of specifiek je vraag is, hier vind je altijd een perfecte kandidaat die zich 100% inzet voor je project of klus. Lees meer over de voordelen voor opdrachtgevers op Younited hieronder of neem direct contact met ons op.

Lees meer over Younited

Younited

Hoe werkt het?

Bij Younited komen ontzettend veel talentvolle zelfstandige ondernemers, opdrachtgevers en bemiddelaars samen op één overzichtelijk platform. Zo vind jij altijd de perfecte kandidaat voor jouw opdracht of klus.

Je zet op een eenvoudige manier je opdrachten uit. Dankzij het grote Younited-netwerk vind je altijd een passende match.

Lees meer

Younited

Een groot netwerk vol talent

Een van de voordelen van Younited is het grote netwerk vol zelfstandig ondernemers in verschillende disciplines. Je vindt hier specialisten in complexe vraagstukken, maar ook breder opgeleide ondernemers.

Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze volledig zelfstandig zijn. Met Younited hoeven ze zich minder bezig te houden met randzaken, zoals administratie en jaarplanningen. Zo kunnen ze zich 100% focussen op jouw opdracht.

Lees meer

Younited

Sluit je aan op Younited

Binnen no-time de meest geschikte kandidaat voor jouw opdracht of klus. Younited gaat altijd voor de juiste match.

Van online marketing specialist tot boekhouder of van IT’er tot enthousiaste sales-topper, ze staan allemaal voor je klaar. Zoek je talent, ervaring, kennis, kunde, of alles tegelijk? Sluit je dan vandaag nog aan.

Lees meer

Een grote database vol talent

Eén van de voordelen van Younited is het grote netwerk vol zelfstandige ondernemers in verschillende disciplines. Je vindt hier specialisten in complexe vraagstukken, maar ook breder opgeleide ondernemers. Van online marketing specialist tot boekhouder of enthousiaste sales-topper, ze staan allemaal voor je klaar. Je vindt hier dus altijd een geschikte match voor je project of klus.

Wil jij deze database bekijken? Probeer dan nu gratis Younited. 

19 min geleden

Nieuw lid

29 min geleden

Nieuw lid

45 min geleden

Nieuw lid

> 1 uur geleden

Nieuw lid

Younited

Younited

Via het Younited platform maak je als opdrachtgever makkelijk verbinding met talentvolle zelfstandig ondernemers.

Lees meer

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited