Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Younited® Kenniscentrum

Younited® Kenniscentrum

In het kenniscentrum van Younited® vind je uiteenlopende informatie over vrijwel alle aspecten van het zelfstandig ondernemerschap. Als zelfstandige komt er een hoop op je af en wordt er ook op diverse vlakken veel van je gevraagd. Daarom is het fijn als je terug kunt vallen op de informatie uit ons kenniscentrum.

Ter inspiratie

De artikelen in ons kenniscentrum lopen uiteen van puur informatieve artikelen tot stukken waar je als ondernemer tips vindt die je kunnen helpen bij het ondernemerschap. Er zijn artikelen die je helpen als startende artikelen, maar ook pagina’s waar je als ervaren ondernemer veel aan hebt.

Boekhouding, acquisitie, marketing. Zomaar drie voorbeelden van hele belangrijke, maar soms ook ingewikkelde onderdelen van het ondernemerschap. Hoe langer je onderneemt en hoe meer ervaren je wordt, hoe beter je al die aspecten onder de knie zult krijgen. Tot die tijd kan ons kenniscentrum je helpen met de benodigde knowhow op alle vlakken van het ondernemerschap.

 

 

Onderwerpen

Starten
Starten

Starten als zelfstandig ondernemer doe je niet van de ene op de andere dag. Je wilt je optimaal voorbereiden op een leven als zelfstandige. Er komt namelijk een hoop op je af, zeker als je net begint met ondernemen.

De juridische aspecten van het ondernemerschap
De juridische aspecten van het ondernemerschap

Zowel als zelfstandig ondernemer als opdrachtgever is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste juridische aspecten die horen bij het ondernemerschap.

Belastingen
Belastingen

Belasting betalen. Het is helaas een noodzakelijk kwaad dat hoort bij het leven als zelfstandig ondernemer. Daarbij komt dat je zelf verantwoordelijk bent voor het invullen je belastingaangifte.

Ontwikkeling en zelf regelen
Ontwikkeling en zelf regelen

Als zelfstandig ondernemer is het heel belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo bouw je namelijk een voorsprong op ten opzichte van je concurrenten!

Over zelfstandig ondernemen
Over zelfstandig ondernemen

Zelfstandig ondernemen is prachtig, maar het roept soms ook wel erg veel algemene vragen op. Vragen waar je hier gelukkig antwoord op vindt.

Meer kennis opdoen?

Bekijk onze community