De grootste voordelen van freelancen

De grootste voordelen van freelancen

Freelancen, zzp’en, interim. Allemaal termen die ongeveer hetzelfde betekenen. De kern van deze ‘functietitels’ is helder: zelfstandig ondernemen. Bezit jij de kwaliteiten, het talent, het netwerk en de durf om zelf aan de slag te gaan? Daar hebben we bij Younited® veel respect voor! Want zelfstandig ondernemen is wat ons betreft het mooiste wat er is. Maar waarom ook alweer?

100% zelfstandigheid

Het grootste voordeel aan freelancen is waarschijnlijk het feit dat je zelf de baas bent. Je kunt grotendeels zelf je tijd indelen en bepalen wat je op een dag doet. Ook de plek waar je je werk uitvoert, kun je in veel gevallen zelf bepalen. Natuurlijk krijg je op den duur ook met klanten te maken die dingen van je verwachten, maar in de regel bepaal je zelf je werkritme. Dit is een groot goed, zeker als je het vergelijkt met werk in loondienst. Er is ook geen baas naar wie je verantwoording hoeft af te leggen.

Younited helpt zelfstandig ondernemers om dat 100% zelfstandige gevoel vast te houden. Zo faciliteren we randzaken waar je als freelancer ook mee te maken krijgt. Zo zorgen we er met behulp van Younited® Services bijvoorbeeld voor dat overeenkomsten tussen jou en je nieuwe opdrachtgever razendsnel wordt opgesteld en volledig volgens de normen van de Belastingdienst. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Verder regelen wij ook de facturatie en betalen we gegarandeerd 30 dagen na factuurdatum de factuur aan jou uit. Jij kan je dus 100% richten op het uitvoeren van de opdracht.

Veel variatie in werk en opdrachtgevers

Als zelfstandig ondernemer werk je vaak met verschillende opdrachtgevers. Dit zorgt ervoor dat je veel afwisselend werk doet en dat je veel verschillende gezichten leert kennen. Daarnaast kun je ook een keer een opdracht afwijzen, als je er geen goed gevoel bij hebt. Zo heb je je eigen werkgeluk voor een heel groot deel in eigen hand.

Veel verschillende opdrachtgevers hebben is fijn, maar dan moet je ze wel vinden. Younited® helpt je om de opdrachten te vinden die je op het lijf geschreven zijn. Op het platform van Younited® worden vraag en aanbod van talent gekoppeld en ontstaan bijna automatisch de mooiste samenwerkingen. 

Younited als extra voordeel voor freelancers

De grootste voordelen van het leven als freelancer zijn dus helder. Door je aan te sluiten bij het platform van Younited® zul je extra voordelen ervaren aan het zelfstandig ondernemerschap. Younited® is speciaal gericht op zelfstandig ondernemers en helpt ze om het beste uit zichzelf te halen. Wil jij dit ook? Meld je dan vandaag nog aan