Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Opdrachten plaatsen op Younited

Ben je op zoek naar een zelfstandig ondernemer die van aanpakken weet en die jouw organisatie verder kan helpen? Dan zit je als opdrachtgever bij Younited goed. Het platform stroomt over van zelfstandigen die zich allemaal specialist van hun eigen vakgebied mogen noemen. Zo verbindt Younited het juiste talent aan jouw vraag naar een zzp’er, freelancer of interimmer. De zelfstandigen op Younited hebben geen uitleg meer nodig en kunnen direct voor je aan de slag. Dus zoek je een zzp’er? Zet dan je opdrachten uit op het platform van Younited.

Opdrachten plaatsen op Younited

Vind de 100% zelfstandig ondernemer die jou verder helpt 

Alle ondernemers op Younited zijn slim, gedreven, ambitieus en succesvol in hun eigen vakgebied. Hierbij maakt het dus eigenlijk niet uit of je op zoek bent naar een zelfstandig marketeer, IT’er, docent, designer of journalist. Als opdrachtgever hoef je de zzp’ers van Younited heel weinig uit te leggen: ze kunnen direct het verschil voor je gaan maken. Dat komt ook omdat Younited deze zzp’ers de handvatten biedt om zich volledig op jouw opdracht te kunnen focussen. Zo worden ze nooit geremd door randzaken en kunnen ze ongestoord gas geven op het behalen van de doelstellingen. Toch is dit nog slechts een van de vele voordelen van het plaatsen van opdrachten via Younited.

 

Plaats je opdracht en vind razendsnel de meest geschikte zelfstandig ondernemer

Een ander voordeel van het Younited platform voor jou als werkgever is dat je razendsnel de meest geschikte zelfstandig ondernemer vindt voor de invulling van je opdracht. Binnen Younited Marktplaats hebben alle zzp’ers namelijk hun profiel zodanig ingevuld dat je precies kunt zien welke talenten, kwaliteiten en vaardigheden ze bezitten. Bij het uitzetten van de opdracht hoe je als opdrachtgever alleen nog maar aan te geven welke competenties je nodig acht voor het succesvol invullen van de opdracht. Zo ontstaat hier bijna als vanzelf de perfecte vereniging tussen jouw vraag naar talent en het aanbod van de ondernemers. Het zou niet de eerste keer zijn als er door deze manier van opdrachten plaatsen iconische samenwerkingen ontstaan. 

Stel binnen no time en probleemloos de overeenkomst op

Wanneer je de geschikte zelfstandig ondernemer hebt gevonden, leggen jullie samen snel de overeenkomst vast. Met behulp van Younited Services kan de ondernemer al binnen drie werkdagen voor je aan de slag. In de tussentijd is een overeenkomst opgesteld die volledig voldoet aan de normen van de Belastingdienst. Ook de betaal- en factuurstroom loopt met Younited Services zo dat je er als opdrachtgever nauwelijks omkijken naar hebt. 

Meld je aan bij Younited en plaats je opdracht

Younited verbindt opdrachtgevers en aannemers. Hier vind je altijd de perfecte match. Younited verbindt een groot netwerk van zelfstandig ondernemers aan de juiste klus bij de juiste opdrachtgever. Ben jij zo’n opdrachtgever? Welkom. Plaats een opdracht en vind in recordtijd de zelfstandig ondernemer die je zocht.