Onze opdrachten

Onze opdrachten

Ben jij een zelfstandig ondernemer die op zoek is naar nieuwe opdrachten of freelance vacatures? Sluit je direct aan bij Younited®, hét online platform voor ondernemend Nederland.

Younited® verbindt zelfstandig ondernemers zoals jij met vele opdrachtgevers, zzp-opdrachten, een ijzersterk netwerk van mede-ondernemers en verschillende tools die het ondernemen makkelijker maken. Zo kun jij je 100% focussen op jouw expertise. Samen zelfstandig ondernemen noemen we dat.

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Altijd een passende
opdracht

Als zelfstandig ondernemer kan het behoorlijk uitdagend zijn om nieuwe opdrachten binnen te halen. Er is veel concurrentie en het is vaak tijdrovend om de juiste opdrachtgevers te vinden. Het platform van Younited® is speciaal ontworpen om zelfstandigen zoals jij te ondersteunen bij het vinden van hun volgende opdracht. We werken samen met gerenommeerde organisaties die regelmatig op zoek zijn naar zelfstandig ondernemers. Hierdoor bieden we een breed scala aan opdrachten aan in verschillende vakgebieden. Bij Younited® maken we het zoeken naar jouw ideale opdracht dus zo eenvoudig mogelijk.

Opdrachtgevers zijn op zoek naar jouw expertise

Hoe het in zijn werk gaat? Het enige wat je hoeft te doen is vandaag lid worden en jouw cv uploaden. Wij voegen je vaardigheden en je kwaliteiten vervolgens automatisch toe aan je profiel. Als je nog iets mist, dan kun je het direct aanvullen en zo jouw persoonlijke profiel compleet maken. Je krijgt een overzicht van de opdrachten die het beste aansluiten bij jouw expertise. Of je nu zoekt naar een zzp-opdracht in regio Utrecht, Amsterdam of Noord-Brabant, bij Younited® vind je altijd een passende opdracht voor jou als zelfstandige. Op ons platform komen vraag en aanbod van ondernemend Nederland samen. Zo is jouw volgende match altijd binnen handbereik, op één vaste plek.

Een zzp-opdracht vinden in 3 stappen:
  1. Meld je aan bij Younited® en upload je cv

  2. Maak je profiel compleet

  3. Vind een opdracht die bij jou past 

Altijd een passende opdracht

De nieuwste opdrachten

Enkele van onze opdrachtgevers:

Onze krachten gebundeld

Met Younited® hoef je als zelfstandig ondernemer nooit stil te zitten. Hier vind je uitdagende opdrachten. Of je nu een ervaren professional bent of net begint als zelfstandig ondernemer, ons platform biedt een breed scala aan  opdrachten die perfect bij jou passen.

Ben je op zoek naar een opdracht als freelance IT'er of zorgprofessional? Of ben je als zzp'er op zoek naar een uitdaging in het onderwijs of de creatieve sector? Via Younited® kun je aan de slag in diverse vakgebieden, waaronder IT, zorg, creatieve industrie, marketing, finance en veel meer. Elke freelancer is uniek en daarom bieden we uiteenlopende freelance-opdrachten aan die perfect passen bij jouw vaardigheden en interesses.

Het mooiste is dat je slechts een paar klikken verwijderd bent van de schat aan freelance-opdrachten op ons platform! Dus waar wacht je nog op? Meld je aan bij Younited®, ontdek de leukste zzp-opdrachten en ga aan de slag met de voordelen die ons platform te bieden heeft. Begin jouw avontuur als succesvolle zelfstandig ondernemer en vind de opdrachten waar je naar op zoek bent. Younited® staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je freelance reis!

 

Onze krachten gebundeld

Werken bij COA

Younited® ondersteunt en adviseert het COA met betrekking tot de inzet van zelfstandig ondernemers. Voer jij een opdracht uit bij het COA dan zorgt Younited® ervoor dat de inzet voldoet aan de zelfstandigheid die de wet DBA vraagt. Jullie kunnen via Younited® met een gerust hart de samenwerking met elkaar aangaan. Via de Younited® Backoffice worden overeenkomsten tussen het COA en zelfstandig ondernemers opgesteld. Dit gebeurt razendsnel en ook nog volledig conform de meeste recente wetgeving. Zo kunnen jullie beide je volledig focussen op waar jullie goed in zijn!

Werken bij COA

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Younited®?

Schrijf je razendsnel in en wij sturen je een maandelijkse update. Boordevol inspiratie, innovatie en uitdagende klussen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

✓ Ontvang 1x per maand onze Younited® update 

✓ Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten

✓ Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks