Werken bij COA

Werken bij COA

Het COA staat voor Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Wie in Nederland asiel aanvraagt, heeft recht op opvang. Het COA richt zich op het bieden van veilige huisvesting, noodzakelijke middelen en begeleiding als voorbereiding op een toekomst in Nederland of het land van herkomst.

Werken bij het COA betekent een steentje bijdragen aan de maatschappij

Het COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers. Zij zorgen voor onderdak gedurende de asielperiode en bereiden asielzoekers voor op een verblijf in Nederland, migratie of terugkeer naar het land van herkomst. Door de variërende instroom van asielzoekers, maar ook door de politieke en maatschappelijke gevoeligheid van het asielvraagstuk is flexibiliteit in structuur en organisatie bij het COA noodzakelijk. Dit maakt het werk bijzonder uitdagend.

Het COA zoekt daarom ambitieuze en betrokken professionals die zich willen inzetten voor de opvang en begeleiding van vluchtelingen in Nederland. We zoeken onder meer woonbegeleiders, vastgoedregisseurs, huismeesters, ICT'ers, jeugdwerkers en locatiemanagers in alle regio’s.

Iedereen die een rol speelt binnen het COA herkent zich in de kenmerken: professionaliteit, affiniteit met de diverse doelgroep, resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit. Een opdracht uitvoeren bij het COA betekent dat je vanuit je eigen vakgebied bijdraagt aan de opvang van asielzoekers.

De rol van Younited®

Younited® ondersteunt en adviseert het COA met betrekking tot de inzet van zelfstandig ondernemers bij het COA. Voer jij een opdracht uit bij het COA? Dan zorgt Younited® ervoor dat de inzet voldoet aan de zelfstandigheid die de wet DBA vraagt.

Via de Younited® Backoffice worden overeenkomsten tussen het COA en zelfstandig ondernemers opgesteld. Dit gebeurt razendsnel en ook nog volledig conform de meeste recente wetgeving. Zo kunnen jullie beide je volledig focussen op waar jullie goed in zijn!

Wat doen we voor zelfstandig ondernemers?

Wanneer je geïnteresseerd bent in een opdracht, kun je reageren en nemen wij jouw reactie in behandeling. Voldoe jij aan de juiste criteria? Dan stelt Younited® jou voor bij de betreffende contactpersoon van het COA. Als er een match is en jullie de samenwerking aan willen gaan, maken wij de overeenkomst in orde en kun je je gewerkte uren declareren in ons systeem. Welke opdracht je ook gaat uitvoeren, wij streven er altijd naar om jou op de juiste plek in te zetten.

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Als je al een account hebt, kun je direct reageren op één van de openstaande opdrachten. Nog geen account? Meld je in 5 minuten aan via onderstaande knop.

De rol van Younited®

Wil jij aan de slag bij het COA?

Welke functie je ook gaat uitvoeren, wij streven er altijd naar om jou op de juiste plek in te zetten. Ben je geïnteresseerd? Maak een account aan, reageer dan direct op één van de openstaande opdrachten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij aan de slag bij het COA?

Intermediairs

Younited® is onderdeel van RGF Staffing the Netherlands en verzorgt voor het COA het contractbeheer van gegunde opdrachten voor zelfstandig ondernemers. Voor het COA doet Younited® dit door middel van een ‘powered by’ constructie. Dit is contractueel afgesproken met het COA. 

Op verzoek van het COA hanteert Younited® bepaalde criteria voor intermediairs, die zelfstandig ondernemers bij het COA willen bemiddelen. Je leest hier meer over op de COA - Intermediairs pagina. 

FAQ

Zodra Younited® vanuit het COA bericht ontvangt om een opdracht uit te zetten, plaatsen wij de opdracht op het platform. We raden je dus aan om de opdrachten goed in de gaten te houden.

Het kan zijn dat de vacature niet voor een zzp’er is. Younited® plaatst alleen opdrachten op het platform dat vervuld kan worden door een zelfstandig ondernemer.

Nee, dit is niet mogelijk. De eisen die gesteld worden zijn verplichte eisen die door het COA worden gehanteerd.

Wij verzoeken altijd om allereerst contact op te nemen met je huidige contactpersoon. Zodra wij schriftelijk akkoord hebben ontvangen dat je op meerdere locaties mag/kan werken, zullen wij contact met je opnemen.

Er is geen afnameverplichting. Wil je toch verder bemiddeld worden binnen het COA? Neem contact met ons op. Ben je op zoek naar een nieuwe opdrachtgever, bekijk dan de openstaande opdrachten op het Younited® platform.

Nee, als zelfstandig ondernemer is dit niet mogelijk. Het COA faciliteert dit alleen voor mensen in loondienstverband.

Wij bieden in de Younited® Store relevante producten en diensten aan. Waaronder cursussen die verplicht zijn voor specifieke opdrachten binnen het COA.