Werken bij COA

Het COA staat voor Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Werken bij het COA betekent een steentje bijdragen aan de maatschappij. Wie in Nederland asiel aanvraagt, heeft recht op opvang. Het COA richt zich op het bieden van veilige huisvesting, noodzakelijke middelen en begeleiding als voorbereiding op een toekomst in Nederland of het land van herkomst.

Voor verschillende COA locaties door het gehele land hebben wij in de Younited® marktplaats opdrachten openstaan.
Ben jij zelfstandig ondernemer met een afgeronde maatschappelijke opleiding? Maak dan een account aan en reageer op bijvoorbeeld de opdracht: Zelfstandig ondernemer jeugdzorg.

Werken bij COA

Via Younited® een bijdrage leveren aan de maatschappij bij het COA

Het COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers. Zij zorgen voor onderdak gedurende de asielperiode en bereiden asielzoekers voor op een verblijf in Nederland, migratie of terugkeer naar het land van herkomst.  Door de variërende instroom van asielzoekers, maar ook door de politieke en maatschappelijke gevoeligheid van het asielvraagstuk is flexibiliteit in structuur en organisatie bij het COA noodzakelijk. Dit maakt het werk bijzonder uitdagend. Iedereen die een rol speelt binnen het COA herkent zich dan ook in de kenmerken: professionaliteit, affiniteit met de diverse doelgroep, resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit. Een opdracht uitvoeren bij het COA betekent dat je vanuit je eigen vakgebied bijdraagt aan de opvang van asielzoekers.

Younited® ondersteunt en adviseert het COA met betrekking tot de inzet van zelfstandig ondernemers. Voer jij een opdracht uit bij het COA dan zorgt Younited® ervoor dat de inzet voldoet aan de zelfstandigheid die de wet DBA vraagt. Jullie kunnen via Younited® met een gerust hart de samenwerking met elkaar aangaan.

Via Younited® Services worden overeenkomsten tussen het COA en zelfstandig ondernemers opgesteld. Dit gebeurt razendsnel en ook nog volledig conform de meeste recente wetgeving. Zo kunnen jullie beide je volledig focussen op waar jullie goed in zijn!

Aan de slag bij het COA?

Wij hebben diverse uitdagende opdrachten openstaan bij het COA. Deze opdrachten richten zich met name op de op de begeleiding van de doelgroep: alleenstaande minderjarige vreemdelingen (AMV’ers). Deze kwetsbare doelgroep is zonder ouder(s)/voogd in Nederland gekomen en jij speelt een belangrijke rol om ervoor te zorgen dat zij 24/7 begeleiding ontvangen.

Wanneer je geïnteresseerd bent kun je reageren op de opdracht en nemen wij jouw reactie in behandeling. Voldoe jij aan de juiste criteria, dan stelt Younited® jou voor bij de betreffende locatiemanager van het COA. Weten welke criteria? Check dit hieronder in de FAQ voor zelfstandig ondernemers.

Is er een match en gaan jullie de samenwerking met elkaar aan, dan maken wij de overeenkomst in orde en kun je je gewerkte uren declareren in ons systeem.

Welke functie je ook gaat uitvoeren, wij streven er altijd naar om jou op de juiste plek in te zetten. Ben je geïnteresseerd? Maak een account aan, reageer dan direct op één van de openstaande opdrachten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie

Leverancier / Intermediair
Leverancier / Intermediair

Ik ben intermediair en wil graag zelfstandig ondernemers aanbieden op opdrachten binnen het COA.

Zelfstandig ondernemer
Zelfstandig ondernemer

Ik ben zelfstandig ondernemer, beschik over een afgeronde MBO/ HBO opleiding en een SKJ registratie en wil graag in aanmerking komen voor een opdracht binnen het COA.

Contactpersoon COA
Contactpersoon COA

Ik ben werkzaam op een COA locatie en wil een opdracht voor een zelfstandig ondernemer uitzetten bij Younited®.