Welkom bij Younited®

Welkom bij Younited®

Wij zijn Younited®, hét online platform dat zelfstandig ondernemers, opdrachtgevers en intermediairs met elkaar verbindt. Wij geloven in zelfstandig ondernemerschap. Of je nu zelf onderneemt, een opdrachtgever bent of intermediair: het is onze missie om zelfstandig ondernemen makkelijker te maken.

Hoe we dat doen?
We nemen alle belangrijke taken uit handen, zoals: je administratie, je overeenkomsten inclusief alle juridische spelregels, je urenregistratie en je facturatie. Terwijl jij doet waar je goed in bent, regelen wij de rest. Dat noemen we: samen zelfstandiger ondernemen.

6.104
Opdrachten

2.213
Opdrachtgevers

66.277
Ondernemers

40
Producten in store

Waar wij voor staan

Innovatie
Wij geloven in 100% zelfstandig ondernemen. In een digitale wereld waarin waardevolle menselijke contacten ontstaan. Waar iedereen kan werken waar en wanneer hij maar wil. Met de juiste oplossingen weten we zeker dat de mogelijkheden voor zelfstandig ondernemen eindeloos zijn.

Samenwerken
Samen bereik je meer. Wij geloven dat wanneer we meer waardevolle verbindingen leggen, we met elkaar mooiere dingen voor elkaar krijgen. De juiste expertise op de juiste plek, op het juiste moment. Dat is waar zelfstandig ondernemen over gaat.

Deskundig
We zetten onze jarenlange kennis in om ondernemers, opdrachtgevers en intermediairs te voorzien in alles wat ze nodig hebben om samen succesvol te ondernemen. Wij zijn de frisse blik, het klankbord en die helpende hand terwijl jijzelf aan het stuur zit en je bedrijf laat groeien.

Onafhankelijk
Zelfstandig ondernemen staat voor onafhankelijkheid. Maar ook het meest onafhankelijk individu van de wereld heeft soms een klankbord of sparringpartner nodig. Door een plek te bieden waar al deze onafhankelijke krachten elkaar kunnen vinden, vergroten we het gemak van zelfstandig ondernemen. Waar en wanneer jij maar wilt.

Waar wij voor staan

Historie van Younited®
in een tijdlijn

Nu
Nu

Anno nu

Zijn we druk bezig het platform voor héél ondernemend Nederland te worden. En groeien we letterlijk ons kantoor uit. Met ruim 25 gepassioneerde Younited® collega’s zijn we er dagelijks voor jou.

Mei 2021
Mei 2021

Younited® staat live!

Confetti-momentje! Eindelijk was het zo ver, na vijf maanden ontzettend hard werken was Younited® geboren. Hét platform voor ondernemend Nederland staat live. Met aan de leiding: Jort Zwolsman.

Leuk om te weten: Jort zat altijd al vol passie achter het stuur. Vanaf het begin was hij daar, als leidinggevende. En in 2021 is hij tot directeur van Younited® benoemd.
Dec 2020
Dec 2020

Nieuw plan: het platform voor zelfstandig ondernemers

Klaar voor een nieuwe stap. Groeien was ons dagelijkse werkwoord, wij groeiden, de markt groeide en het aantal zelfstandig ondernemers ook. Nederland telde in 2020 namelijk: 1.045.283 zelfstandig ondernemers. 

Tijd voor een nieuw plan: bouwen aan hét online platform voor zelfstandig ondernemers. Met een community, een groot netwerk, talloze koppelingen en het allerbelangrijkste: een automatisch matchsysteem. Om die perfecte één-tweetjes te maken.

2016
2016

Enorme groei: 11 nieuwe merken

Het was eindelijk zo ver! Ons harde werk werd erkend en gezien. Met een team van drie zorgden we voor het belang van onze klanten. De groei van zelfstandig ondernemers was enorm dit jaar. Daarnaast werd de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties ingevoerd en dat betekende: strengere controles, veel systeemwijzigingen en voor ons: nog meer focus op zelfstandig ondernemers, want de inhuurwerkzaamheden van alle 11 merken van RGF Staffing the Netherlands werden ook bij ons belegd. Het was een feit: ons merk groeit!

2013
2013

Nieuwe naam: USG Freelance

In 2013 lieten we CapitalP ZZPay achter ons en kregen we een nieuwe naam: USG Freelance, die tot één van de 12 merken binnen het RGF Staffing The Netherlands portfolio behoort.

2010
2010

Ontstaan: CapitalP ZZPay

Hier begint ons ondernemersverhaal. Younited®, toen nog CapitalP, stuurt als een van de eersten in Nederland een factuur namens de zelfstandig ondernemer. Hoe dit eruit zag? Een team van twee man sterk, een grote klant en 20 overeenkomsten.

De kracht van Younited®

Slimme innovaties en oplossingen;
 Flexibiliteit;
Compliance;
✓ én het sprankelende enthousiasme van het team.

Daardoor is - bijna - alles mogelijk. Dit is onze kern en vanuit hier maken we onze toekomstplannen en ondernemersdromen waar.


Wil jij op de hoogte blijven van onze allernieuwste innovaties en toekomstplannen?

Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt een maandelijkse update, boordevol inspiratie, nieuwe opdrachten en de laatste innovaties.

De kracht van Younited®

Het team van Younited®

Werken bij Younited®

Werken bij Younited® betekent:
✓Een deel van je werk zelf indelen
✓ Ruimte voor jouw eigen innovatieve ideeën
✓Een enthousiast team van meer dan 25 collega's

Wil jij jouw unieke krachten bundelen met die van Younited®?
Bekijk dan snel onze vacatures.

Werken bij Younited®

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je razendsnel in en wij sturen je een maandelijkse update. Boordevol inspiratie, innovatie en uitdagende klussen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks

Ben jij intermediair?
Ontdek Powered by Younited®

Ben jij intermediair? Ontdek Powered by Younited®