Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

De voordelen voor zelfstandig ondernemers zoals jij

Younited is hét platform dat zelfstandig ondernemers zoals jij verbindt aan jouw volgende opdracht, jouw netwerk vergroot en tools heeft die het ondernemen succesvoller maakt. Vanuit één overzichtelijk dashboard heb jij de regie over jouw onderneming. 

Overzicht

Alles in één dashboard

Bij Younited creëer jij je eigen dashboard en heb je direct toegang tot interessante opdrachten, jouw netwerk en je administratieve gegevens. Richt je dashboard in naar eigen behoefte en bepaal hiermee wat jij belangrijk vindt.

Opdrachten

Jouw volgende opdracht

Ga binnen no-time aan de slag met jouw volgende opdracht. Kom in contact met de ruim 10.000 potentiële opdrachtgevers, maak een zoekfilter aan en vind direct actuele opdrachten.

Community

Vergroot je netwerk

Samen zelfstandiger ondernemen. Maak deel uit van het Younited netwerk. Vraag elkaar om advies en help elkaar aan kansen en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Store

Producten en diensten voor jouw ondernemerschap

Via de store van Younited vind je relevante producten en diensten die je ondersteunen bij het ondernemerschap. Niet alleen voor het opstarten of runnen van je onderneming, maar ook producten en diensten om werk en privé in balans te houden. Houd de store in de gaten en kies hetgeen wat bij jou past!

Get Younited!

 

Start vandaag

Voordelen

Werkwijze

Opdrachten

Younited