Ontdek zzp ict-opdrachten die bij jou passen

Ontdek zzp ict-opdrachten die bij jou passen

Of je nu een zzp ict’er bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een bedrijf dat een toegewijde freelance ict'er zoekt, Younited® brengt vraag en aanbod samen. Of je jezelf nou freelancer, zzp’er of interimmer noemt, wij stimuleren jou je eigen pad te volgen. Met het platform van Younited® zorgen wij voor: samen zelfstandiger ondernemen.

Plaats freelance ICT-opdrachten

Als opdrachtgever ben je bij Younited® aan het juiste adres om de ideale zzp ict’er voor je project te vinden. Ons platform bestaat uit een grote gemeenschap van getalenteerde freelance ict’ers met diverse expertises. Je kunt eenvoudig op zoek gaan naar de juiste professional die voldoet aan de behoeften van je opdracht. Met Younited® Backoffice nemen we administratieve zaken uit handen, zodat je je kunt concentreren op hetgeen dat er echt toe doet: je project tot een succes maken.

Vind de perfecte ICT-opdrachten

Sluit je aan bij het platform van Younited® en ontdek opdrachtgevers die perfect bij jou passen. Als zzp'er in de ict-wereld staan bedrijven te popelen om met jou samen te werken. Het is nu alleen nog een kwestie van de juiste opdrachten vinden, en daar helpt Younited® je bij. Op het platform kun jij als zelfstandig ICT-specialist aangeven welke vaardigheden, talenten en expertise je bezit. Aan de andere kant kunnen opdrachtgevers aangeven welke kwaliteiten zij nodig achten voor het uitvoeren van hun opdracht. Zo ontstaat binnen no time de perfecte match.

Vind de perfecte ICT-opdrachten

Opdrachten in de spotlight

6.104
Opdrachten

2.213
Opdrachtgevers

66.277
Ondernemers

40
Producten in store

Younited® helpt je om je volledig te concentreren op opdracht

Younited® gelooft in talent. Het zou zonde zijn als deze talenten verloren gaan door alle bijzaken die gepaard gaan met het leven van een zzp'er. Daarom helpt Younited® je met allerlei administratieve zaken, zodat jij je daar zo min mogelijk zorgen over hoeft te maken. Elke ICT-opdracht die je uitvoert, wordt met behulp van Younited® Backoffice snel omgezet in een contract dat volledig voldoet aan de normen van de Belastingdienst. Bovendien wordt de facturering en betaling via Younited® afgehandeld, waardoor je als specialist altijd binnen 30 dagen na de factuurdatum wordt betaald. In de Younited® Store vind je ook diverse handige producten en diensten die je kunt afnemen, zoals hulpmiddelen voor persoonlijke ontwikkeling.

Younited® helpt je om je volledig te concentreren op opdracht
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 1
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 2
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 3
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 4
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 5
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 6
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 7
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 8
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 9
Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers lid 10

148 nieuwe leden deze week

Sluit je aan bij het platform voor zelfstandige ondernemers

Meld je aan bij Younited® en word deel van een grote community vol eigenzinnige ondernemers. Op ons platform vind je naast andere ZZP ICT'ers nog veel meer zelfstandige talenten, elk met hun eigen specialiteiten. Dit is wat de ondernemers op het platform verenigt. De community helpt elkaar en creëert zo een platform waar ZZP'ers écht zelfstandig kunnen zijn.

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks