Werken als zzp’er in het onderwijs? Vind de mooiste Zzp en interim opdrachten.

Werken als zzp’er in het onderwijs? Vind de mooiste Zzp en interim opdrachten.

Ben jij als zelfstandig docent op zoek naar de mooiste opdrachten in het onderwijs? Het platform van Younited® verenigt jouw kwaliteiten als zzp docent met de vraag van onderwijsinstellingen naar een getalenteerde docent zoals jij. In alle geledingen van het onderwijs zijn ze op zoek naar goede leraren of leraressen. Dus of jij nu als zelfstandige les wilt geven in het middelbaar onderwijs, op een MBO-instelling of juist in het hoger beroepsonderwijs, met Younited® word je razendsnel gekoppeld aan potentiële opdrachtgevers die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken.

Altijd een opdracht in het onderwijs die perfect bij je past 

De vereniging tussen jou en potentiële opdrachtgevers in het onderwijs in het onderwijs vindt plaats in het Younited® portal. Hier krijg je als zelfstandig docent een profiel die je zo volledig mogelijk in moet vullen. Hier laat je onderwijsinstellingen namelijk precies weten welke kwaliteiten als zzp docent je bezit. Zo ontstaat bijna als vanzelf de perfecte match, want opdrachtgevers hebben juist aangegeven naar welke kwaliteiten van een zelfstandig docent zij op zoek zijn. Vind ook binnen no time de onderwijsinstelling waar jij je kwaliteiten als zelfstandig docent het beste kwijt kunt!

Focus je volledig op je opdracht als zzp’er in het onderwijs

Zeker wanneer je een mooie opdracht in het onderwijs hebt gevonden, komt er als zelfstandig docent genoeg op je af. Hoe lekker is het dan als je zoveel mogelijk ontzorgd wordt als het gaat om de activiteiten die komen kijken bij het zelfstandig ondernemerschap? Younited® zorgt hiervoor. Zo helpen we door middel van Younited® Backoffice de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever razendsnel en helemaal volgens de normen van de Belastingdienst op te stellen. Daarnaast vind je in de Younited® Store verschillende producten en diensten die jouw leven als zelfstandig ondernemer vergemakkelijken. Bekijk snel alle voordelen die Younited® biedt om jou volledig te laten focussen op je opdracht als zzp docent. 

Meld je vandaag nog aan bij Younited® voor de mooiste opdrachten in het onderwijs

Ben jij overtuigd van ons platform? Meld je dan snel aan en vind ook binnen no time de opdracht in het onderwijs die op jouw lijf is geschreven. Word onderdeel van een grote community vol andere zelfstandige ondernemers, waaronder veel andere zzp docenten. Leer van elkaar en wissel ervaringen uit. Zo wordt Younited echt een platform waar je als zelfstandig ondernemer gehoord wordt!