De leukste podcasts voor ondernemers

De leukste podcasts voor ondernemers

Onderweg in de auto naar een klant, tijdens de lunch of gelijk 's ochtends na het opstaan. Podcasts zijn enorm populair. Je kunt er veel van opsteken! Deze podcasts zijn leuk om te luisteren als je ondernemer bent.

Deze podcasts zijn wat ons betreft echte aanraders!

 

ZZP Café - BNR

Als zelfstandig ondernemer heb je veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheden. In ZZP Café duikt Nina van den Dungen, zelf ook eigen baas, in de wereld van zzp'ers. Samen met gasten en experts bespreekt ze alles wat met dit dynamische leven te maken heeft. Een must-listen voor praktische tips en inzichten.

De zelfvertrouwen podcast met Maarten Vogelaar 

Zelfstandig ondernemers twijfelen soms aan zichzelf of hun prestaties. Maarten Vogelaar biedt in zijn podcast praktische hulp om je zelfvertrouwen te versterken. Deze podcast is ideaal voor iedereen die wel een boost in zelfvertrouwen kan gebruiken.

De freelance podcast 

Met meer dan 1,1 miljoen zelfstandig ondernemers in Nederland, is het niet meer dan logisch dat er een podcast bestaat die specifiek over freelancen gaat. Deze podcast deelt kennis, ideeën en ervaringen om zelfstandig ondernemers te helpen, inspireren en enthousiasmeren. Een echte bron van inspiratie en praktische inzichten voor elke ondernemer.

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks