Zakelijke kansen in de winter. Haal het beste uit dit seizoen!

Zakelijke kansen in de winter. Haal het beste uit dit seizoen!

De wintertijd is ingegaan. Korte dagen en koud weer. Misschien niet helemaal je favoriete seizoen. Maar tóch zit de winter ook vol (zakelijke) kansen. Nieuwsgierig welke? Lees dan snel verder.

Winterse marketingacties

Heb jij al kerstkriebels? Het einde van het jaar is het perfecte moment voor een leuke marketingactie. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk een marketingactie die niet alleen je klanten in de feeststemming brengt, maar die ook je bedrijf in de schijnwerpers zet. 

Netwerken bij de open haard

Terwijl de temperaturen dalen, is het binnen gezellig en warm. Benut dit moment voor gezellige brainstormsessies, een goed gesprek met je opdrachtgever of het plannen van netwerkafspraken bij de open haard. 

→ Wist je dat je op het platform van Younited® toegang hebt tot een netwerk van meer dan 50.000 ondernemers en 10.000 opdrachtgevers? Daar kom je de winter wel mee door! 

Persoonlijke ontwikkeling

Te midden van de ijzige kou en de rust van de winter, nodigt deze betoverende tijd van het jaar ook uit om te reflecteren. Waar sta je? Wat ging goed het afgelopen jaar en waar liggen kansen voor volgend jaar? Gebruik deze tijd om je doelen scherp te stellen. 

→ Wil jij deze winter je vaardigheden bijschaven? Op ons platform vind je tal van partners die je helpen om je (ondernemer)skills een boost te geven!

Versterk je klantenrelaties

In de kou van de wintermaanden is er niets waardevoller dan het warm houden van bestaande klantrelaties. Ga eens goed zitten voor je eindejaarsgeschenk. Waarmee kun je jouw klanten nou écht verblijden en zorgen voor die binding. 

Ga die winterdip tegen

De kortere dagen kunnen soms ook zorgen voor een lichte winterdip. Maar hoe ga je die te lijf? Probeer zo veel mogelijk zonlicht te pakken als de zon schijnt, vul je vitamine D voorraad aan met supplementen én boek alvast je volgende vakantie naar de zon. Want hoe beter jij in je vel zit, hoe creatiever en productiever je bent!

Ontdekken hoe we zelfstandig ondernemen makkelijker maken? Veel andere zelfstandig ondernemers gingen je al voor. Meld je vandaag nog aan op het platform van Younited®.

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks