Opleidingen voor zelfstandig ondernemers

Opleidingen voor zelfstandig ondernemers

Het volgen van een opleiding of cursus is de manier om bij te blijven in je vakgebied. Of je nu wilt groeien als ondernemer of op den duur een breder takenpakket krijgt. Een opleiding is dat duwtje in je rug om de juiste kant op te bewegen. Voorwaarts. Lees hier meer over de mogelijkheden of bekijk direct onze Store.

Je bent lekker bezig met je werk en alles loopt op rolletjes. Toch zou je graag de volgende stap willen maken. Doorgroeien naar een hoger niveau of jezelf op een breder gebied ontwikkelen. Voor jou als ondernemer kan het verleidelijk zijn om in je comfortzone te blijven hangen, het gaat immers net zo lekker. Toch heb je soms een klein zetje nodig. Een frisse blik van iemand anders, iemand die je nieuwe inzichten geeft en handige tools aanreikt waar je zelf mee aan de slag kunt.

Kennis verbreden binnen je vakgebied

Een goede reden om een opleiding te volgen is, omdat je andere kwalificaties nodig hebt. Misschien omdat je aan complexere opdrachten werkt, of omdat je merkt dat je kennis tekortschiet op bepaalde gebieden. Denk bijvoorbeeld aan management in zorg en welzijn, arbeidsrecht of je heftruckcertificaat behalen. Dat kan soms net het verschil maken om nieuwe opdrachten binnen te halen of door te groeien naar het volgende niveau.

Meer leren over zelfstandig ondernemen

Daarnaast komt er naast je dienstverlening nog veel meer kijken bij zelfstandig ondernemen. Ook hier kun je opleidingen voor volgen. Denk bijvoorbeeld aan cursussen die inzicht geven in bedrijfsbeheer en strategieën om je bedrijf te laten groeien. Dit is waar een opleiding van pas kan komen, om je kennis bij te schaven en je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

De meest interessante opleidingen voor ondernemers

Als zelfstandig ondernemer moet je jezelf blijven ontwikkelen om relevant te blijven.Wil je écht groeien in je ondernemerschap? Denk dan aan een opleiding in één van de volgende gebieden:

  1. Bedrijfskunde, om je financiële administratie beter te begrijpen.

  1. Opleidingen gericht op digitale marketing om je online zichtbaarheid te vergroten.

  2. Andere soft skills die je helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen zoals netwerken en time management.

De juiste opleiding vinden

Waar vind je nu een opleiding die bij je past? Onze partner Opleiding.nl is een initiatief van de grootste werk gerelateerde opleiders van Nederland. Zij bieden dus binnen alle mogelijke branches opleidingen en e-learningmodules aan op alle niveaus. Wil je een erkende opleiding volgen of ben je nieuwsgierig naar het aanbod wat zij hebben? Hier lees je meer.

Kosten

Handige tip: stel een opleidingsbudget voor jezelf samen. Hierdoor is de stap om een opleiding te volgen kleiner. Neem bijvoorbeeld 1-3% van het salaris dat je jezelf uitkeert. Daarnaast zijn de kosten voor vakcursussen en bedrijfsopleidingen soms aftrekbaar als bedrijfskosten? Dit kan als deze kosten in het belang zijn van je onderneming. Boek je een opleiding via de store van Younited®? Dan profiteer je van 10% korting op je opleiding.

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks