5 apps die je helpen om je ondernemersdoelen te bereiken

5 apps die je helpen om je ondernemersdoelen te bereiken

De juiste tools maken het verschil. Daarom delen we in dit kennisartikel 5 apps die je helpen om je ondernemersdoelen te bereiken. Van projectmanagement tot habit-tracking: deze apps zijn ontworpen om je te inspireren, organiseren en motiveren.

Organiseer jij je doelen nog in notitieboekjes en ben je gek op post-its en gekleurde markers om je voortgang bij te houden? Dan wordt het hoog tijd dat we je kennis laten maken met een aantal digitale tools die je leven een stuk makkelijker kunnen maken. Deze vijf apps helpen je om scherpe doelen te stellen, maar ze ook te te blijven volgen totdat je ze gehaald hebt. Van projectmanagement tot habit-tracking: deze apps zijn ontworpen om je te inspireren, organiseren en motiveren.

Trello

Trello is een veelzijdige projectmanagement tool. Je gebruikt hem om je doelen te visualiseren en taken in kaart te brengen. Letterlijk, want in Trello maak je kaartjes aan voor alle acties die je wilt uitvoeren en die organiseer je per doelstelling die je wilt behalen. Per taak of kaartje kan je labels toevoegen en zelfs anderen uitnodigen om samen te werken. Ook fijn: er is een gratis versie beschikbaar waarin je meteen aan de slag kan.   

Streaks

Wist je dat wanneer je elke dag 1% beter wordt, je aan het eind van het jaar 37% betere resultaten hebt? Dit is de reden waarom het belangrijker is om je te focussen op je gewoontes (habits) dan de harde resultaten. Streaks helpt je om je gewoontes op een rij te zetten en elke dag af te vinken. 

Microsoft To Do

Dit is de favoriete tool die we binnen Younited® gebruiken. Microsoft To Do is een eenvoudige en intuïtieve app waarmee je taken kunt organiseren, prioriteren en delen. Het is geschikt voor persoonlijk gebruik en om samen te werken met anderen. Omdat je hem koppelt aan je agenda, is het ook mogelijk om notificaties op je telefoon te krijgen. 

Mindmeister

Focus houden terwijl je overal kansen ziet of aan meerdere opdrachten tegelijkertijd werkt. Dit is misschien wel de grootste uitdaging van zelfstandig ondernemers. Mindmeister helpt je om je ideeën te structureren, visualiseren en eenvoudig te delen met anderen.  

Younited® App

Met de Younited® app heb je al je ondernemerszaken altijd binnen handbereik. Met de app van Younited® zoek je snel naar je volgende opdracht, houd je je uren bij en vergroot je je ondernemersnetwerk. Makkelijk en gratis te downloaden via iOS of Android. 

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks