Ontwikkeling en opleiding als zelfstandig ondernemer

Ontwikkeling en opleiding als zelfstandig ondernemer

Nog nooit waren er in Nederland zoveel zelfstandig ondernemers. De kans wordt dus steeds aannemelijker dat je als ondernemer te maken krijgt met (flinke) concurrentie. Zelfstandig ondernemers zijn hard werkende mensen die misschien niet de tijd nemen om zich verder te ontwikkelen. Lees hier hoe je dat toch effectief kunt doen.

Door te investeren in jezelf, ontwikkel je kwaliteiten, kennis en vaardigheden.

Dit maakt je automatisch een interessante optie voor opdrachtgevers. Niet voor niks geeft 68% van de zelfstandig ondernemers aan dat zij graag een opleiding zouden willen doen zodat zij zich kunnen onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek van Younited® en Opleiding.nl. Maar hoe kun je jezelf blijven ontwikkelen?

Cursussen en opleidingen

Een cursus of opleiding volgen is een leuke en interessante manier om je te ontwikkelen als ondernemer. Ook complete studies of workshops volgen is een goede manier om jezelf te voorzien van nieuwe relevante kennis en vaardigheden. Als uitgangspunt kun je proberen om elk jaar tijd vrij te maken voor het volgen minimaal één cursus, opleiding, studie of workshop. Dit is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, want ruim een derde van de zelfstandig ondernemers heeft geen tijd om een opleiding te volgen. 28% geeft aan dat zij het financieel niet te kunnen veroorloven. Kan dat niet anders? 

Cursussen via Younited® 

In de Store van Younited® vind je verschillende opleidingen en cursussen die worden aangeboden. Als ondernemer bij Younited® schrijf je je heel snel en eenvoudig in voor de cursus of opleiding die het beste bij je past. Op deze manier blijf je in jezelf investeren, zonder dat het ten koste gaat van de kostbare tijd die je in je onderneming wilt blijven stoppen. De partners van Younited® hebben altijd het beste voor met alle zelfstandig ondernemers. Zij zorgen dus dat de opleidingen betaalbaar zijn en dat je ze eenvoudig naast je project of opdracht kan volgen. 

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks