Gratis omscholingsadvies voor ZZP'ers

Gratis omscholingsadvies voor ZZP'ers

Het Nederlandse arbeidslandschap verandert in hoog tempo. Steeds meer werk wordt digitaal en artificial intelligence ontwikkelt zich snel. Een echte ondernemer kijkt vooruit en sorteert voor op ontwikkelingen die invloed hebben op de toekomst. Omscholing kan een goede manier zijn om dit te doen. In deze blog lees je hoe je nu gratis de eerste stap kan zetten.

Omscholing is de sleutel tot het betreden van een nieuw beroep.

Uiteraard is het daarbij wel van essentieel belang dat de omscholing aansluit bij jouw interesses en vaardigheden. Gelukkig biedt Omscholing.nl betrouwbaar advies op maat met behulp van erkende tests en professionele loopbaanbegeleiding. En het mooiste is: dit advies is helemaal gratis! 

Professioneel advies voor iedereen

Het gratis omscholingsadvies is beschikbaar voor iedereen die tussen de 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd is en die een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen zelfstandig ondernemers zich ook aanmelden voor de regeling. Het omscholingsadvies bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit een test om jouw competenties en interesses in kaart te brengen. Hierna geeft een professionele loopbaanadviseur je een omscholings- en loopbaanadvies uit dat bij jou past.

Waardevolle informatie

Het persoonlijke scholingsadvies is volledig vertrouwelijk. Dit betekent dat alleen jij en de loopbaanadviseur die het advies geeft toegang hebben tot de inhoud ervan. Het omscholingsadvies wordt onafhankelijk opgesteld door Capabel Onderwijs en is gebaseerd op gekalibreerde tests van AOB Compaz. Het ontwikkeladvies omvat een breed scala aan waardevolle informatie, zoals:

  • Arbeidsmarktkansen per regio

  • Reis- en woonmogelijkheden

  • Marktgegevens

  • Inzicht in relevante opleidingen en cursussen

  • Tips voor een succesvolle zoektocht naar werk

  • Alternatieve carrièremogelijkheden

  • Achtergrondinformatie bij de testresultaten

Dit alles geeft je waardevolle inzichten en helpt je bij het maken van weloverwogen keuzes voor jouw toekomstige loopbaan. Bovendien voldoet de loopbaanadviseur aan alle wettelijke eisen.

Hulp voor ondernemers

Het gratis omscholingsadvies is een waardevol hulpmiddel voor ondernemers die zich willen heroriënteren op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar meer tips, adviezen en hulpmiddelen bij het ondernemen? Sluit je dan aan bij Younited®: het grootste ondernemersplatform van Nederland. Meld je direct aan en ontdek de voordelen!

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks