Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Zzp overeenkomst afsluiten met Younited Services

Een overeenkomst sluiten met een zzp’er vergt de nodige aandacht. Het is ook belangrijk om dit direct goed te doen, anders kunnen er later problemen en onenigheden ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan alles wat speelt rond de wet DBA. Younited Services helpt jou als opdrachtgever om een overeenkomst met een zelfstandig ondernemer eenvoudig en snel af te sluiten. Met deze dienst van Younited voldoe je automatisch aan de laatste wet- en regelgeving omtrent de overeenkomst met de zzp’er die jouw opdracht gaat uitvoeren. Maar wat zijn de voordelen van het afsluiten van een overeenkomst met een zelfstandig ondernemer via onze Services (en waarom wil jij eigenlijk nooit meer zonder)?

Zzp overeenkomst afsluiten met Younited Services

Administratie van zzp overeenkomst volledig verzorgd

De administratie van een overeenkomst met een zelfstandig ondernemer of freelancer loopt met Younited Services een stuk soepeler en overzichtelijker. Dit geldt overigens voor zelfstandig ondernemers die je via Younited werft, maar ook voor zzp’ers die je buiten het platform om zelf hebt gevonden. Zo weet je zeker dat de volledige inhuur van zelfstandig ondernemers compliant is!  

Eenvoudig proces van aanmelding tot afsluiting overeenkomst 

Wanneer je de ideale zelfstandig ondernemer hebt gevonden voor jouw opdracht, duurt het slechts drie werkdagen tot hij of zij voor je aan de slag kan. Wanneer je een opdracht hebt aangemeld, verzorgt Younited Services het volledige proces tot en met het opstellen van de zzp overeenkomst, de urenregistratie en de facturatie. Dit doen we volledig volgens de richtlijnen van de wet DBA, waarmee we goed controleren of de zelfstandigheid van de opdracht gewaarborgd is. Dit gebeurt volgens de volgende procesflow.

Stap 1) Opdrachtgever meldt opdracht aan en vult checklist in over zelfstandigheid van de opdracht.

Stap 2) Younited voert een pre-screening uit, waarbij wordt gecheckt of de projectomschrijving volledig is en de zelfstandigheid klopt.

Stap 3) De zelfstandig ondernemer controleert de opdracht, vult gegevens aan en de checklist in en upload alle benodigde documenten.

Stap 4) Younited voert screening uit, waarbij de arbeidsrelatie tegen het licht wordt gehouden en de aangeleverde documenten van de zzp’er worden gecontroleerd. Younited controleert standaard het uittreksel KVK en of de zzp'er over een adequate verzekering beschikt. Wanneer er overige specifieke documenten nodig zijn - denk bijvoorbeeld aan VOG, of een geheimhoudingsverklaring - dan is dit geen probleem en kan dit aan de opdracht worden toegevoegd.

Stap 5) De conceptovereenkomst wordt digitaal geaccordeerd door zowel de opdrachtgever als de zelfstandige. 

Stap 6) Younited stelt definitieve overeenkomst beschikbaar en activeert de urenregistratie voor facturatie. 

Gereguleerde factuurstroom 

De uren worden makkelijk geaccordeerd en de factuurstroom vervolgens net zo eenvoudig gereguleerd. Wij factureren voor en namens de zelfstandig ondernemers die actief zijn op het Younited-platform. Scheelt hen een hoop tijd, waardoor ze zich nog beter kunnen focussen op jouw opdracht! 

Opdrachten altijd inzichtelijk 

De opdrachten van zzp’ers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week inzichtelijk. Daarnaast biedt Younited Services je altijd hulp en advies bij elke stap van het afsluiten van de zzp overeenkomst. Een groot vast team experts staat voor je klaar. 

Groot netwerk zelfstandig ondernemers 

De zelfstandigen die zijn aangesloten bij Younited worden in grote mate ontzorgd. Dat betekent dat ze hun volledige focus kunnen leggen op jouw opdracht. Met het grote netwerk van Younited vind je altijd de ondernemer met de juiste ervaring en het specialisme om jouw opdracht te vervullen op de manier die jij voor ogen hebt. 

Meld je aan op Younited en sluit je eerst overeenkomst af

Ben je op zoek naar de beste zelfstandig ondernemer die jouw klus kan invullen, maar heb je niet veel zin om lang bezig te zijn met de werving van deze zzp’ers of het afsluiten van een overeenkomst? Meld je dan aan bij Younited en profiteer van de vele voordelen van het platform. Het gebruik van Younited Services bieden we aan als additionele dienstverlening.