Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Online boekhouden voor ondernemers

DigiBTW

DigiBTW is een online boekhoudprogramma dat jouw leven als keihard werkende zelfstandig ondernemer een stukje makkelijker maakt. Met DigiBTW wordt je boekhouding dan ook een stuk begrijpelijker, overzichtelijker en eenvoudiger gemaakt. Ideaal voor de zelfstandig ondernemer die eigenlijk gewoon wil doen waar hij goed in is en het aantal uur dat hij aan de boekhouding kwijt is tot een minimum wil beperken.

Younited® & Digibtw

Voor veel ondernemers is boekhouding een noodzakelijk kwaad. Terwijl het wel een heel belangrijk onderdeel is van het ondernemerschap. Hoe fijn is het dan als je een gebruiksvriendelijke en kwalitatief boekhoudprogramma als DigitBTW kunt gebruiken? DigiBTW is daarnaast volledig ingericht op de wensen van zelfstandig ondernemers. Ook wat dat betreft is DigiBTW een ideale partner van Younited®!

Voor jou als zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer krijg je online boekhouding voor een vast laag bedrag.

DigiBTW vindt dat boekhouden makkelijk en voordelig moet zijn voor iedere zelfstandig ondernemer. Daarom biedt daarom het meest gebruiksvriendelijke én het meest voordelige boekhoudprogramma van Nederland, zonder in te leveren op kwaliteit of service. DigiBTW klanten beoordelen DigiBTW met een 9.8!

Groot voordeel van DigiBTW is dat het precies doet wat jij als zzp’er nodig hebt en waar je behoefte aan hebt. Het boekhoudprogramma is namelijk volledig ingericht om zelfstandig ondernemers verder te helpen. Dit kan vooral als je je niet te lang druk hoeft te maken over zaken waar je eigenlijk niet (te lang) mee bezig wilt zijn, omdat jouw kwaliteiten en interesses simpelweg op een ander vlak liggen. De software helpt je als zzp’er ook om je boekhouding en btw-aangiftes snel en makkelijk zelf te kunnen doen.

Screenshot DigiBTW

Uitstekende (telefonische) support

Het systeem is erop gemaakt dat het begrijpelijk en intuïtief is voor iedereen. Op de juiste plek en het juiste moment worden meldingen getoond om je helpen en te behoeden voor fouten. Mocht je toch een vraag hebben, kun je altijd een e-mail sturen, of gewoon even bellen! De telefonische support staat voor je klaar! DigiBTW begrijpt dit als geen ander en is daarom een ideale partner in crime.

Uniek: koppeling met aangifte inkomstenbelasting

Als enige boekhoudprogramma in Nederland biedt DigiBTW een module om jaarlijks de aangifte inkomstenbelasting zelf te doen. Deze module combineert de gegevens uit je boekhouding met gegevens van de Belastingdienst. Middels een wizard kun je deze gegevens aanvullen in begrijpelijke taal om zo optimaal aftrekposten en belastingvoordelen te benutten.
Zo regel je zelf je volledige boekhouding, zonder dat hier een boekhouder aan te pas hoeft te komen. Dit scheelt uiteindelijk veel geld en tijd en geeft je tegelijkertijd meer grip op je eigen onderneming!
Ervaar zelf gratis en vrijblijvend de voordelen van het boekhoudprogramma en hopelijk wil je al heel snel niet meer zonder. DigiBTW biedt namelijk een handige tool die je helpt in je volgende stap naar echte 100% zelfstandigheid.

 

Wat zijn de mogelijkheden van DigiBTW?

 • Directe koppeling met jouw Younited account
 • Automatische koppeling met facturatiestroom Younited
 • Facturatie (in eigen huisstijl)
 • Herinneringen en aanmaningen
 • Betalingen via iDeal
 • Kosten en bonnetjes (inbox)
 • Uren- en rittenregistratie
 • Offertes en online accorderen
 • Bankkoppeling
 • Btw-aangifte (koppeling met de Belastingdienst)
 • Overzichten (Balans, Winst- en verliesrekening en meer)
 • Jaarafsluiting
 • Inkomstenbelasting (koppeling met de Belastingdienst)
 • Nog veel meer!
Jaap Petraeus

Jaap Petraeus

Ondernemer

Kosten zijn makkelijk in te lezen via een foto van de bon

DigiBTW biedt veel voordelen. Het Dashboard is overzichtelijk. Makkelijke koppeling met mijn bankrekeningen. Zelfs de ING PDF wordt prima omgezet naar kosten en opbrengsten die daarna te verwerken zijn. Gemaakte kosten bonnen zijn makkelijk in te lezen via een foto van de bon. De factuurlay-out is naar eigen wens in te richten en is om te zetten naar internationale standaarden.

Marit Bijl

Marit Bijl

Ondernemer

Niet twijfelen, gewoon mee beginnen! Een aanrader

Ik ben pas net begonnen met DigiBTW maar het is een ontzettend gemakkelijk en duidelijk programma. Je ziet dat het aansluit bij de wensen van de cliënt - ik dus. Wanneer ik een vraag heb, reageren ze onwijs snel en met een heldere uitleg. Oké, nu genoeg veren. Niet twijfelen, gewoon mee beginnen! Een aanrader!

Leen van Stappen

Leen van Stappen

Ondernemer

Dit pakket is een verademing, met uitstekende service en lage prijs als bonus.

Na jarenlange ervaring met verschillende systemen ben ik op zoek gegaan naar een gebruiksvriendelijk pakket voor mijn eigen administratie. Ik ben uitgekomen bij DigiBTW, het gebruiksgemak en de snelheid waarmee ik alles kan doen, zorgen ervoor dat ik mijn boekhouding met een glimlach kan doen.
Dit pakket is een verademing, met uitstekende service en lage prijs als bonus.

Timo van Barneveld

Timo van Barneveld

Ondernemer

Met één druk op de knop heb ik mijn omzetbelasting verstuurd. Ik kan niet meer zonder.

Sinds DigiBTW hoef ik niet meer eindeloos door mapjes te scrollen op zoek naar die ene factuur; alles staat op één plek. Daarnaast ben ik dol op statistieken; via het dashboard heb ik in één oogopslag inzicht en overzicht in de cijfers. Handmatig berekenen van btw voor facturen en kosten zijn verleden tijd en met één druk op de knop heb ik mijn omzetbelasting verstuurd. Ik kan niet meer zonder.

Profiteer nu van de vele voordelen van DigiBTW: probeer één maand gratis

Meer weten?