DigiBTW

DigiBTW

DigiBTW is een online boekhoudprogramma dat jouw leven als keihard werkende zelfstandig ondernemer een stukje makkelijker maakt. Met DigiBTW wordt je boekhouding dan ook een stuk begrijpelijker, overzichtelijker en eenvoudiger gemaakt. Ideaal voor de zelfstandig ondernemer die eigenlijk gewoon wil doen waar hij goed in is en het aantal uur dat hij aan de boekhouding kwijt is tot een minimum wil beperken.

Younited® & Digibtw

Voor veel ondernemers is boekhouding een noodzakelijk kwaad. Terwijl het wel een heel belangrijk onderdeel is van het ondernemerschap. Hoe fijn is het dan als je een gebruiksvriendelijke en kwalitatief boekhoudprogramma als DigitBTW kunt gebruiken? DigiBTW is daarnaast volledig ingericht op de wensen van zelfstandig ondernemers. Ook wat dat betreft is DigiBTW een ideale partner van Younited®!

DigiBTW vindt dat boekhouden makkelijk en voordelig moet zijn voor iedere zelfstandig ondernemer. Daarom biedt daarom het meest gebruiksvriendelijke én het meest voordelige boekhoudprogramma van Nederland, zonder in te leveren op kwaliteit of service. DigiBTW klanten beoordelen DigiBTW met een 9.8!

Voor jou als zelfstandig ondernemer

Groot voordeel van DigiBTW is dat het precies doet wat jij als zzp’er nodig hebt en waar je behoefte aan hebt. Het boekhoudprogramma is namelijk volledig ingericht om zelfstandig ondernemers verder te helpen. Dit kan vooral als je je niet te lang druk hoeft te maken over zaken waar je eigenlijk niet (te lang) mee bezig wilt zijn, omdat jouw kwaliteiten en interesses simpelweg op een ander vlak liggen. De software helpt je als zzp’er ook om je boekhouding en btw-aangiftes snel en makkelijk zelf te kunnen doen.

Wat zijn de mogelijkheden van DigiBTW?

 • Directe koppeling met jouw Younited account
 • Automatische koppeling met facturatiestroom Younited
 • Facturatie (in eigen huisstijl)
 • Herinneringen en aanmaningen
 • Betalingen via iDeal
 • Kosten en bonnetjes (inbox)
 • Uren- en rittenregistratie
 • Offertes en online accorderen
 • Bankkoppeling
 • Btw-aangifte (koppeling met de Belastingdienst)
 • Overzichten (Balans, Winst- en verliesrekening en meer)
 • Jaarafsluiting
 • Inkomstenbelasting (koppeling met de Belastingdienst)
 • Nog veel meer!
Voor jou als zelfstandig ondernemer

Profiteer nu van de vele voordelen van DigiBTW: probeer één maand gratis

Meer weten?
Jaap Petraeus

Jaap Petraeus

Ondernemer

Kosten zijn makkelijk in te lezen via een foto van de bon

DigiBTW biedt veel voordelen. Het Dashboard is overzichtelijk. Makkelijke koppeling met mijn bankrekeningen. Zelfs de ING PDF wordt prima omgezet naar kosten en opbrengsten die daarna te verwerken zijn. Gemaakte kosten bonnen zijn makkelijk in te lezen via een foto van de bon. De factuurlay-out is naar eigen wens in te richten en is om te zetten naar internationale standaarden.

Marit Bijl

Marit Bijl

Ondernemer

Niet twijfelen, gewoon mee beginnen! Een aanrader

Ik ben pas net begonnen met DigiBTW maar het is een ontzettend gemakkelijk en duidelijk programma. Je ziet dat het aansluit bij de wensen van de cliënt - ik dus. Wanneer ik een vraag heb, reageren ze onwijs snel en met een heldere uitleg. Oké, nu genoeg veren. Niet twijfelen, gewoon mee beginnen! Een aanrader!

Leen van Stappen

Leen van Stappen

Ondernemer

Dit pakket is een verademing, met uitstekende service en lage prijs als bonus.

Na jarenlange ervaring met verschillende systemen ben ik op zoek gegaan naar een gebruiksvriendelijk pakket voor mijn eigen administratie. Ik ben uitgekomen bij DigiBTW, het gebruiksgemak en de snelheid waarmee ik alles kan doen, zorgen ervoor dat ik mijn boekhouding met een glimlach kan doen.
Dit pakket is een verademing, met uitstekende service en lage prijs als bonus.

Timo van Barneveld

Timo van Barneveld

Ondernemer

Met één druk op de knop heb ik mijn omzetbelasting verstuurd. Ik kan niet meer zonder.

Sinds DigiBTW hoef ik niet meer eindeloos door mapjes te scrollen op zoek naar die ene factuur; alles staat op één plek. Daarnaast ben ik dol op statistieken; via het dashboard heb ik in één oogopslag inzicht en overzicht in de cijfers. Handmatig berekenen van btw voor facturen en kosten zijn verleden tijd en met één druk op de knop heb ik mijn omzetbelasting verstuurd. Ik kan niet meer zonder.