Opleiding.nl

Opleiding.nl

Blijf je ontwikkelen als ondernemer. Via Younited vind je gemakkelijk een opleiding bij Opleiding.nl. De beste en grootste opleiders van Nederland hebben met Opleiding.nl het zoeken en boeken van een opleiding of training voor jou heel eenvoudig gemaakt. Opleiding.nl biedt een compleet en makkelijk overzicht van alle kwaliteitsopleidingen, in ieder vakgebied en op elk niveau. De opleidingen en trainingen zijn met zorg geselecteerd op kwaliteit. Alleen het beste is opgenomen op Opleiding.nl.

Een leven lang ontwikkelen

Het aantal opleidingsinstituten is enorm en maakt het lastig om alles met elkaar te vergelijken. Met Opleiding.nl is dat verleden tijd. Hier vind je de beste opleiders, die samen meer dan 6500 opleidingen en trainingen aanbieden.

Uit onderzoek blijkt dat opleiding en training een van de belangrijkste zaken zijn voor ondernemers. Als platform voor zelfstandig ondernemers weten we bij Younited® dus als geen ander hoe belangrijk het is voor zelfstandigen om zich te blijven ontwikkelen. Alleen op deze manier blijf je de concurrentie voor en zorg je dat je nóg interessanter wordt voor potentiële opdrachtgevers.

Toch blijkt de drempel voor zelfstandig ondernemers soms te hoog om een opleiding of training te volgen. Je dagen zitten al aardig vol en hoe vind je tussen al die aanbieders de juiste cursus? Dit is precies de reden waarom we bij Younited® zo blij zijn met Opleiding.nl als partner. Zij maken het mogelijk om heel snel en eenvoudig de opleiding te vinden die perfect aansluit op jouw vakgebied en niveau.

Meer informatie

Hoe boeken?

Als je een opleiding gekozen hebt, kun je direct inschrijven via Opleiding.nl. Alle stappen zijn simpel online te doorlopen. Van de opleider ontvang je alle informatie over je opleiding waardoor je snel van start kunt. Ook de facturatie van de opleiding gaat via de opleider. Veel succes!

Heb je een vraag?

We helpen graag, ook als je nog niet goed weet wat je wil. Opleiding.nl heeft een compleet team van ervaren opleidingsadviseurs beschikbaar om jou te helpen in je opleidingskeuze. Neem gerust contact met ze op. Op basis van een paar vragen helpen we jou de goede kant op en weet jij wat je wil gaan doen.

Meer informatie

De opleiders achter Opleiding.nl

Opleiding.nl is een initiatief van de grootste werk gerelateerde opleiders van Nederland. Samen bieden ze alle opleidingen en trainingen aan die je nodig kunt hebben voor je werk, binnen alle mogelijke branches en op alle niveaus. Jaarlijks leiden deze opleiders zo’n 200.000 werkenden op. Zij krijgen daarbij les van ruim 3.500 docenten en trainers, die zelf ook werken in het vakgebied waarin ze lesgeven. Deze opleiders zijn allemaal bekende namen bij werkgevers. Sterker nog, meer dan 15.000 organisaties besteden hun eigen opleidingen en trainingen uit aan een van de opleiders achter Opleiding.nl. Samen werken we aan een leven lang ontwikkelen!

De opleiders achter Opleiding.nl

FAQ

Younited® en Opleiding.nl vinden beide de ontwikkeling en groei van zelfstandig ondernemers belangrijk. Door de krachten te bundelen, kunnen wij (Opleiding.nl) ons aanbod via het platform van Younited® aanbieden.

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk om voorop te blijven in de markt en jezelf op het gebied van kennis en vaardigheden te onderscheiden. Je kiest immers bewust voor het zelfstandig ondernemerschap. Om up-to-date te blijven, kun je via Opleiding.nl profiteren van een groot aanbod opleidingen en cursussen.

Via het platform van Younited.nl, maak je snel en éénvoudig een account aan voor jouw persoonlijke portal bij Opleiding.nl. Na het registreren heb jij direct toegang tot alle beschikbare opleidingen. En omdat je via Younited® inlogt, profiteer je direct van 10% korting. De registratie van de opleiding en de financiële afhandeling ervan regel je direct bij Opleiding.nl.