Zzp’er gezocht voor jouw specifieke opdracht

Zzp’er gezocht voor jouw specifieke opdracht

Younited® verbindt de meest geschikte zelfstandig ondernemer aan jouw specifieke opdracht. Het platform is een verzamelplaats voor zelfstandigen die hun zaakjes meer dan op orde hebben. Met Younited® huur je dus altijd een écht 100% zelfstandig ondernemer in die je niets hoeft uit te leggen. Sterker nog, de ervaren ondernemers die zijn aangesloten bij Younited® hebben de hands-on mentaliteit en motivatie om vanaf moment één van toegevoegde waarde te zijn voor jouw onderneming. Binnen het grote netwerk vind je altijd de juiste zelfstandig ondernemer. Van IT-professional tot marketing-consultant en van tekstschrijver tot medisch expert. Het Younited®-platform loopt bijna over van het talent.

Waarom een zelfstandige inhuren via Younited®?

Wanneer ondernemers hun zaken voor elkaar hebben, verbetert hun communicatie met hun opdrachtgevers. Zo is van detachering eigenlijk geen sprake, maar leidt de zoektocht naar een zelfstandige tot een iconische relatie tussen opdrachtgever en freelancer. Het Younited®-platform is een broeinest van kwalitatieve zelfstandig ondernemers in verschillende disciplines. Je vindt hier de specialisten voor de meest complexe vraagstukken, of ondernemers die juist heel breed inzetbaar zijn. Door het overzicht van het Younited®-platform, laten deze zelfstandigen zich niet afleiden door randzaken, maar focussen ze zich volledig op jouw opdracht. 

Snel een zzp’er inhuren via Younited® opdrachten

Via Younited Marktplaats vind je de zzp’er waar je zo lang naar zocht. Je zoekt hier namelijk op basis van de vaardigheden en kwaliteiten die jij zoekt in je bedrijf of nodig hebt voor de optimale invulling van je opdracht. Zo ontstaan (bijna) als vanzelf de meest perfecte matches. Met het Younited-platform wordt freelance opdrachten uitzetten op verschillende websites of eigen acquisitie overbodig. Zo hou je tijd over voor werkzaamheden die er echt toe doen. 

Snelle afhandeling met Younited® Backoffice

Met Younited® vind je als opdrachtgever niet alleen in recordtempo de perfecte zelfstandig ondernemer voor jouw opdracht, het platform helpt je ook met een eenvoudige en razendsnelle afhandeling van de overeenkomst. Via Younited® Backoffice wordt je contractbeheer heel overzichtelijk. Binnen drie werkdagen kan de zelfstandig ondernemer al zorgeloos aan de slag. Daarnaast accordeer je uren heel makkelijk en biedt Younited Services een soepele factuurstroom. 

De voordelen van een zzp’er aannemen via Younited®

De juiste zzp’er vinden of de meest geschikte freelancers inhuren was nog nooit zo probleemloos als met Younited®. Het platform biedt legio voordelen die de mooiste samenwerkingen mede mogelijk maken: 

  • Huur volledig gefocuste en 100% zelfstandige ondernemers in

  • Profiteer van het grote netwerk van de Younited-zelfstandigen

  • Zoek gericht op vaardigheden en kwaliteiten waar jouw opdracht om vraagt

  • Gereguleerde factuurstroom via Younited

  • Handel de overeenkomst snel en overzichtelijk af via Younited

Plaats je opdrachten via Younited®

Meld je vandaag nog aan, plaats je opdracht via Younited en werk over een paar dagen al samen met de beste zelfstandig ondernemers.