Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Ondernemers / Voordelen

De juiste opdrachten voor ondernemers op Younited.

Vind je opdrachten bij Younited en ga binnen no-time aan de slag. Bekijk het brede aanbod binnen de marktplaats.

Terug naar voordelen
De juiste opdrachten voor ondernemers op Younited.

Vind de juiste opdrachten op de marktplaats van Younited 

Op Younited® onstaan iconische relaties tussen opdrachtgevers en zelfstandige ondernemers. Als ondernemer kun je hier direct de juiste opdrachten vinden die aansluiten bij je aanbod. Hier vind je precies wat je zoekt en kun je zonder moeite snel aan de slag. Op Younited® vind je het beste en meest georganiseerde aanbod wat je maar kunt vinden. Een platform waar de opdrachten samenkomen met het aanbod van de ondernemers. Een marktplaats waar jij als ondernemer nooit stil hoeft te zitten. 

Op Younited komen opdrachten samen met ondernemers

Of je nu leraar, advocaat, designer, journalist of wat anders bent: voor elk vakgebied vind je hier je opdrachten. Dus doe waar je goed in bent. Jij bent de deskundige op je vakgebied en kan zonder problemen beginnen. Alles loopt soepel doordat al je mede-ondernemers hier dezelfde passie en ambitie delen. Op ieders eigen manier vul je samen opdrachten volledig in. 

Ervaar de voordelen van de marktplaats voor opdrachten 

Op Younited® komt alles samen en wordt de perfecte match tussen jou en opdracht gerealiseerd. Je kunt met een filter opdrachten op maat selecteren. De kans op een match wordt hierdoor enorm vergroot. Op Younited® kom je niet alleen in aanraking met de perfecte opdracht, maar ook met andere ondernemers. En zie je welke ondernemers je zijn voorgeweest. Verbreed je netwerk en vind de beste opdrachten en aanbiedingen die op de marktplaats voorbij komen. 

Younited® is de koppeling tussen opdracht en talent

Op Younited® kun je zonder belemmeringen zoeken naar opdrachten binnen jouw sector of vakgebied. Alles is voor je geregeld, op een vaste plek. En dat biedt veel voordeel. Ben je een ondernemer die zoekt naar nieuwe kansen en opdrachten? Bekijk alle services die Younited je te bieden heeft en lees de ervaringen van andere ondernemers. 

 

Voordelen

Kosten

Community

Younited