Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Ondernemers / Voordelen

De juiste opdrachten voor ondernemers

Vind je volgende opdracht via Younited en ga binnen no-time aan de slag. Kom in contact met ruim 10.000 potentiële opdrachtgevers en vind alle opdrachten voor zelfstandig ondernemers bij Younited.

Terug naar voordelen
De juiste opdrachten voor ondernemers

Younited is de koppeling tussen opdracht en talent 

Op Younited ontstaan iconische relaties tussen opdrachtgevers en zelfstandige ondernemers. Als ondernemer kun je hier direct de juiste opdrachten vinden die aansluiten bij je wens. Hier vind je precies de opdracht die het beste bij je past en kun je zonder moeite snel aan de slag. Jij vertelt als ondernemer welke kwaliteiten en vaardigheden jij bezit, terwijl de opdrachtgever juist aangeeft naar welke kwaliteiten hij op zoek is voor de beste invulling van zijn opdracht. Zo wordt automatisch de koppeling gemaakt tussen vraag en aanbod en ontstaan de mooiste samenwerkingen. Op Younited vind je het beste en meest georganiseerde aanbod wat je maar kunt vinden. Een platform waar de opdrachten samenkomen met het aanbod van de ondernemers. Een marktplaats waar jij als ondernemer nooit stil hoeft te zitten.

Op Younited kun je zonder belemmeringen zoeken naar opdrachten binnen de ruim 10.000 potentiële opdrachtgevers binnen jouw sector of vakgebied. Ben jij een zelfstandig jurist? Dan krijg je direct te zien welke potentiële opdrachtgevers interessant zijn voor jou. Voor IT’ers, zorgprofessionals en alle andere beroepen idem dito. Alles is voor je geregeld, op één vaste plek. En dat biedt veel voordelen. Ben je een ondernemer die zoekt naar nieuwe kansen en opdrachten? Bekijk alle services die Younited je te bieden heeft en lees de ervaringen van andere ondernemers.

Opdrachten komen samen met ondernemers

Of je nu leraar, advocaat, designer, journalist of wat anders bent: voor elk vakgebied vind je hier je opdrachten. Dus doe waar je goed in bent. Jij bent de deskundige op je vakgebied en kan zonder problemen beginnen. Alles loopt soepel doordat al je mede-ondernemers hier dezelfde passie en ambitie delen. Op ieders eigen manier vul je samen opdrachten volledig in. 

Ervaar de voordelen van de marktplaats

Op Younited komt alles samen en wordt de perfecte match tussen jou en opdracht gerealiseerd. Je kunt met een filter opdrachten op maat selecteren. De kans op een match wordt hierdoor enorm vergroot. Op Younited kom je niet alleen in aanraking met de perfecte opdracht, maar ook met andere ondernemers. Verbreed je netwerk en vind de beste opdrachten en aanbiedingen die op de marktplaats voorbij komen.

Groot voordeel van de marktplaats is dat wanneer je jouw droomopdracht hebt gevonden, vervolgens alles snel en eenvoudig geregeld wordt. Met Younited Services heb je overzicht, inzicht en zekerheid over de opdrachten die je uitvoert. Wat zijn hier de voordelen van?

  • Het proces na goedkeuring van de opdracht is volledig gedigitaliseerd;
  • Contract wordt gegarandeerd correct en automatisch opgesteld; 
  • Overzichtelijke en eenvoudige urenregistratie;
  • Eenvoudige facturatie;
  • Gegarandeerd betaald binnen 30 dagen na facturatie; 
  • Altijd inzicht in overeenkomsten, documenten en facturen.

Interesse?

Maak een account aan voor Younited om gebruik te kunnen maken van de Marktplaats.

Onze opdrachten

Bekijk onze opdrachten