Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Opdrachtgever / Voordelen

Younited verbindt opdracht aan talent

Zet je opdracht op Younited en kies het zelfstandige talent dat past bij je project en bedrijf. Younited verenigt ook ondernemers met bemiddelaars en recruiters. Als opdrachtgever zet je je opdrachten dus op meerdere manieren snel en effectief uit op ons platform. Younited verbindt het juiste talent aan elk project. De zelfstandigen op Younited hebben geen uitleg meer nodig en kunnen direct voor je aan de slag. Hoe specifiek je vraag ook is, op Younited vind je altijd het beste antwoord.

Terug naar voordelen
Younited verbindt opdracht aan talent

Je opdracht gekoppeld aan het juiste talent

Of je nu op zoek bent naar een marketing specialist, IT-professional of medisch expert, bij Younited vind je altijd de meeste geschikte zelfstandige voor je opdracht. Alle ondernemers op Younited zijn slim, gedreven, ambitieus en succesvol in hun vakgebied. Zonder afleiding van bijzaken. Hun vizier is dus volledig gericht op het invullen van je opdracht. 

Voordelen van opdrachten plaatsen via Younited

Het grote voordeel van een opdracht op Younited is dat je veel interessante zelfstandig ondernemers bereikt. De kans dat je de juiste persoon vindt voor je opdracht is dan ook groot. Younited maakt zaken als administratie, acquisitie of planning overzichtelijk voor zelfstandig ondernemers. Zo kunnen ze zich zonder afleiding focussen op de invulling van je opdracht. Daarnaast helpt het platform je ook met een makkelijke en compliant uitgevoerde afhandeling van de administratie.

Ben jij zo’n opdrachtgever? Welkom.

Plaats een opdracht

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited