Opdrachtgever / Voordelen

Younited® verbindt opdracht aan talent

Zet je opdracht op Younited® en krijg direct toegang tot de gematchte profielen van de zelfstandig ondernemers binnen Younited®. Hoe specifiek je vraag ook is, op Younited® vind je het beste antwoord.

Terug naar voordelen
Younited® verbindt opdracht aan talent

Vind het juiste talent

Of je nu op zoek bent naar een marketing specialist, IT-professional of medisch expert, bij Younited® vind je altijd de meeste geschikte zelfstandige voor je opdracht. Op Younited® worden talent en opdrachtgevers op een efficiënte manier aan elkaar gekoppeld. Door de vele zelfstandigen die zich hebben aangemeld, is een grote community ontstaan waar je als opdrachtgever van profiteert. Bij Younited® zijn de ondernemers namelijk echt zelfstandig, 100%. Hun volledige focus ligt bij jouw opdracht.

Database vol talenten

Zoeken naar de beste match voor je opdracht is soms lastig en tijdrovend: opdrachten uitzetten op verschillende sites, beoordelen van cv’s en motivatiebrieven of zelf online zoeken naar de geschikte kandidaat. Met een database vol gedreven en gepassioneerde talenten op Younited® is dat niet meer nodig. 

Op Younited® worden opdrachten en de juiste zelfstandig ondernemers snel aan elkaar worden gekoppeld. Als opdrachtgever vind je hier makkelijk de perfecte match voor je opdracht, op basis van kwaliteiten die jij zoekt en die de ondernemers bezitten. De ondernemers zijn 100% zelfstandig en kunnen zich door de tools van Younited® volledig focussen op jouw klus. 

Verzekerd van de beste match

Op Younited® komt vraag en talent samen op de best mogelijke manier. Als opdrachtgever wil je de beste match voor je project of klus. Je wil iemand die kwaliteiten en vaardigheden heeft die je belangrijk vindt. Op Younited® kun je daarom op die criteria zoeken. En ben je altijd verzekerd van de beste mogelijke match. 

Samen sneller vooruit

Plaats je opdracht op Younited® en vind volledig gefocuste zelfstandigen en een gemakkelijke en compliant uitgevoerde afhandeling van de administratie. Zo kunnen jij en de zelfstandig ondernemer razendsnel verder. Op Younited® vind je de juiste persoon in no-time. En dat is voor iedereen voordelig. 

 

Voordelen

De zelfstandig ondernemers bij Younited® weten wat er van ze wordt gevraagd. Je hoeft ze dus niets meer uit te leggen. Ervaar de kracht van het collectief en de eigenzinnigheid van deze talentvolle individuen.

Het grote voordeel van een opdracht op Younited® is dat je veel interessante zelfstandig ondernemers bereikt. De kans dat je de juiste persoon vindt voor je opdracht is dan ook groot. De zelfstandig ondernemers van Younited® worden gesteund in hun ondernemerschap en kunnen zich daardoor zonder afleiding focussen op de invulling van de opdracht bij jouw organisatie. Daarnaast helpt Younited® je ook met een makkelijke en compliant uitgevoerde afhandeling van de administratie, Younited® Backoffice.

Get Younited®!

Plaats eerste opdracht