Ontwikkeling en opleiding als zelfstandig ondernemer

Nog nooit waren er in Nederland zoveel zelfstandig ondernemers. De kans wordt dus steeds aannemelijker dat je als ondernemer te maken krijgt met (flinke) concurrentie. Zelfstandig ondernemers zijn stuk voor stuk hard werkende mensen die daardoor misschien wel niet de tijd nemen om zich verder te ontwikkelen. Dat terwijl die ontwikkeling zo belangrijk is, juist als ondernemer.

Ontwikkeling en opleiding als zelfstandig ondernemer

Door te investeren in jezelf, ontwikkel je kwaliteiten, kennis en vaardigheden die je concurrenten misschien wel niet bezitten. Dit maakt je automatisch een interessante optie voor opdrachtgevers. Niet voor niets geeft 68% van de zelfstandig ondernemers in Nederland aan dat zij graag een opleiding zouden willen doen, omdat zij zich zo kunnen onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek van Younited en Opleiding.nl. Maar hoe kun je je blijven ontwikkelen?

Cursussen en opleidingen

Een cursus of opleiding volgen is een even leuke als interessante manier om je te ontwikkelen als ondernemer. Ook complete studies of workshops volgen is een goede manier om jezelf te voorzien van nieuwe relevante kennis en vaardigheden. Als uitgangspunt kun je proberen om elk jaar tijd vrij te maken voor het volgen minimaal één cursus, opleiding, studie of workshop. Dit is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, want voor ruim een derde van de zelfstandig ondernemers heeft geen tijd om een opleiding te volgen. 28% geeft aan dat zij het financieel niet te kunnen veroorloven. Kan dat niet anders? 

Cursussen via Younited

In de Store van Younited vind je verschillende opleidingen en cursussen die worden aangeboden. Als ondernemer bij Younited schrijf je je heel snel en eenvoudig in voor de cursus of opleiding die het beste bij je past. Op deze manier blijf je in jezelf investeren, zonder dat het ten koste gaat van de kostbare tijd die je in je onderneming wilt blijven stoppen. De partners van Younited hebben altijd het beste voor met alle zelfstandig ondernemers. Zij zorgen dus dat de opleidingen betaalbaar zijn en dat je ze eenvoudig naast je project of opdracht kan volgen. 

 

Opleiding.nl

Brout
Opleiding.nl

Via Opleiding.nl zoek en boek je heel eenvoudig een opleiding of training op het gebied waar jij je in wilt ontwikkelen. Alle kwaliteitsopleidingen zijn makkelijk en overzichtelijk weergegeven, zodat je snel kunt zien in welk vakgebied en op welk niveau je een opleiding kunt volgen. Kies een opleiding en schrijf je direct in via de website van Opleiding.nl. Je ontvangt alle benodigde informatie van de opleider. Via de Younited Store krijg je ook nog eens 10 % korting op een opleiding van Opleiding.nl. 

 

Word lid van Younited en lees meer

Download gratis het onderzoek