Zzp-opdrachten vind je bij Younited®

Vind de perfecte zzp-opdracht op het platform van Younited® 

Op het Younited®-platform komen opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers samen die op hoog niveau met elkaar levelen. Als zelfstandig ondernemer weet je precies wat je in huis hebt en hoe jij je potentiële opdrachtgevers verder kunt helpen. Vraag en aanbod worden verenigd in ons platform. Hier vormen talent en vaardigheden de basis voor de invulling van zzp-opdrachten. Jij geeft aan welke specifieke kwaliteiten je bezit. Hier doe je ook helemaal niet bescheiden over, want je hebt echt veel in je mars. Opdrachtgevers weten op deze manier al in grote lijnen wat ze aan je hebben. Op ons platform komen jullie snel met elkaar in contact en is het eerste zaadje voor een vruchtbare invulling van de zzp opdracht snel geplant. Of je nu zelfstandig aan de slag wilt als docent, advocaat, designer, architect, journalist, medisch specialist of welke beroepsgroep dan ook, met Younited® vind je de zzp-opdracht die je volledig past. Younited® werkt met diverse partners die altijd een specialist als jij kunnen gebruiken.

Razendsnel en risicoloos aan de slag met jouw zzp-opdracht

Younited® staat jou als zelfstandig ondernemer zoveel mogelijk bij met de zaken die zeker bij het ondernemerschap horen, maar die niet direct tot jouw favoriete bezigheden behoren. Zo zorgt het platform met behulp van Younited® Backoffice er bijvoorbeeld voor dat de overeenkomst van de zzp-opdracht helemaal juist (naar de normen van de Belastingdienst) wordt opgesteld. Zo kom je halverwege de zzp-opdracht nooit voor verrassingen te staan. Binnen drie dagen zorgen we voor een volledig gecontroleerde overeenkomst tussen jou en de opdrachtgever, zodat je zorgeloos aan de slag kunt met dat waar je goed in bent. De factuur- en betaalstroom lopen ook via Younited®, waardoor je altijd verzekerd bent van uitbetaling, 30 dagen na de factuurdatum. 

Alles voor je zzp-opdrachten overzichtelijk in een dashboard

De ondersteuning vanuit Younited® gaat verder. Met behulp van het overzichtelijke dashboard, zie jij precies welke actiepunten je binnenkort moet uitvoeren. Dit maakt dat jij je nog beter kunt focussen op je zzp-opdracht, dat is immers waar jouw talent ligt. Bij al die andere zaken helpt Younited® je, of anders is er vast wel iemand binnen ons network vol zelfstandigen die jou de helpende hand kan toereiken. 

Start de zoektocht naar jouw ideale zzp-opdrachten

De zzp-opdracht die jou op het lijf geschreven is, ligt bijna voor het oprapen. Meld je aan bij Younited®, vul je profiel zo volledig mogelijk in en vind de zzp-opdrachten die perfect bij je passen en waar je je ziel en zaligheid in kwijt kunt. Sluit je aan bij het sterke collectief vol 100% zelfstandige ondernemers van Younited®.