Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Zzp opdrachten die vragen om jouw kwaliteiten vind je bij Younited

Het platform van Younited is een broeinest vol talentvolle zelfstandige ondernemers zoals jij. Met de specifieke kwaliteiten en talenten heb jij echt iets te bieden en toe te voegen aan de arbeidsmarkt. Het enige wat jij nog moet doen, is het vinden van de zzp opdracht die helemaal bij je past. Younited verenigt jou met de opdrachtgevers die staan te springen om iemand met jouw talenten. Niet zelden groeien de zzp opdrachten via het platform van Younited uit tot iconische en duurzame samenwerkingen. Vind ook de zzp opdracht waar jij met jouw eigenschappen, ambities en kwaliteiten echt het verschil kunt maken.

Zzp opdrachten die vragen om jouw kwaliteiten vind je bij Younited

Vind de perfecte zzp opdracht op de Younited Marktplaats

Op het Younited-platform komen opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers samen die op hoog niveau met elkaar levelen. Als zelfstandig ondernemer weet je precies wat je in huis hebt en hoe jij je potentiële opdrachtgevers verder kunt helpen. Vraag en aanbod worden verenigd in Younited Marktplaats. Hier vormen talent en vaardigheden de basis voor de invulling van zzp opdrachten. Jij geeft aan welke specifieke kwaliteiten je bezit. Hier doe je ook helemaal niet bescheiden over, want je hebt echt veel in je mars. Opdrachtgevers weten op deze manier al in grote lijnen wat ze aan je hebben. Op de Marktplaats komen jullie snel met elkaar in contact en is het eerste zaadje voor een vruchtbare invulling van de zzp opdracht snel geplant. Of je nu zelfstandig aan de slag wilt als docent, advocaat, designer, architect, journalist, medisch specialist of welke beroepsgroep dan ook, met Younited vind je de zzp opdracht die je volledig past. Younited werkt met diverse partners die altijd een specialist als jij kunnen gebruiken.

Razendsnel en risicoloos aan de slag met jouw zzp-opdracht

Younited staat jou als zelfstandig ondernemer zoveel mogelijk bij met de zaken die zeker bij het ondernemerschap horen, maar die niet direct tot jouw favoriete bezigheden behoren. Zo zorgt het platform met behulp van Younited Services er bijvoorbeeld voor dat de overeenkomst van de zzp opdracht helemaal juist (naar de normen van de Belastingdienst) wordt opgesteld. Zo kom je halverwege de zzp opdracht nooit voor verrassingen te staan. Binnen drie dagen zorgen we voor een volledig gecontroleerde overeenkomst tussen jou en de opdrachtgever, zodat je zorgeloos aan de slag kunt met dat waar je goed in bent. De factuur- en betaalstroom lopen ook via Younited, waardoor je altijd verzekerd bent van uitbetaling, 30 dagen na de factuurdatum. 

Alles voor je zzp opdrachten overzichtelijk in een dashboard

De ondersteuning vanuit Younited gaat verder. Met behulp van het overzichtelijke dashboard, zie jij precies welke actiepunten je binnenkort moet uitvoeren. Dit maakt dat jij je nog beter kunt focussen op je zzp opdracht, dat is immers waar jouw talent ligt. Bij al die andere zaken helpt Younited je, of anders is er vast wel iemand binnen de grote community vol zelfstandigen die jou de helpende hand kan toereiken. 

Start de zoektocht naar jouw ideale zzp opdrachten

De zzp opdracht die jou op het lijf geschreven is, ligt bijna voor het oprapen. Meld je aan bij Younited, vul je profiel zo volledig mogelijk in en vind de zzp opdrachten die perfect bij je passen en waar je je ziel en zaligheid in kwijt kunt. Sluit je aan bij het sterke collectief vol 100% zelfstandige ondernemers van Younited.

Meld je ook aan bij Younited

Wat kost het?

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited