Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Opdrachtgever / Voordelen

Alles Younited in 1 dashboard

Niet alleen onze ondernemers profiteren van een overzichtelijk dashboard waarin alle zaken samen komen. Als opdrachtgever op Younited profiteer je daar ook van. Zo kun je gericht op zoek naar de zelfstandig ondernemer die jouw opdracht het beste uit kan voeren. Zoek een vaardigheid die een ondernemer echt moet bezitten om je opdracht tot een succes te maken. Vervolgens kun je gericht op zoek naar de meest geschikte kandidaat.

Terug naar voordelen
Alles Younited in 1 dashboard

Dashboard

Younited is een platform opgebouwd uit diverse onderdelen. Al deze onderdelen komen samen in jouw persoonlijke dashboard. In dit dashboard vind je een overzicht van alles omtrent de inzet van zelfstandig ondernemers binnen jouw organisatie. 

Denk hierbij aan een overzicht van alle lopende opdrachten, maar je kunt ook zelfstandig ondernemers zoeken voor opdrachten die je zelf hebt aangemeld. Zo heb je inzicht en behoud je grip op de inzet van zelfstandig ondernemers. Zoek de ondernemer die het beste aansluit bij jouw opdracht door te selecteren op de vaardigheden die hij of zij bezit. 

Younited faciliteert je takenlijst onder het kopje ‘Mijn taken’. Hierin word je proactief op de hoogte gebracht van acties die je nog dient uit te voeren. Denk hierbij aan het digitaal ondertekenen van een overeenkomst of het goedkeuren van gedeclareerde uren. Zo hoef je geen aparte takenlijst bij te houden. In de widget ‘Mijn meldingen’ tref je reacties van ondernemers die jouw gepubliceerde opdrachten interessant vinden en kun je ondernemers uitnodigen voor een kennismaking. 

In het dashboard vind je ook een digitale agenda, waarbij wij je op de hoogte houden van interessante webinars en events. Daarnaast heb je een overzicht van het laatste branche-gerelateerde nieuws voor opdrachtgevers en ondernemers. Zo heb je alles overzichtelijk in één dashboard, die je zelf vorm kunt geven.

Probeer nu Younited!

 

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited