Opdrachten als zelfstandig projectmanager

Opdrachten als zelfstandig projectmanager

Als zelfstandig ondernemer houd je ervan om je helemaal vast te kunnen bijten in nieuwe projecten. Je weet van de hoed en de rand als het gaat om het opzetten, begeleiden en vormgeven van nieuwe projecten die uit de grond worden gestampt. Dit maakt jou dé freelance projectmanager waar veel bedrijven om staan te springen. Kun jij je een beetje vinden in deze omschrijving? Meld je dan aan bij Younited en start de zoektocht naar de mooiste opdrachten in het projectmanagement. Op dit platform zijn meer dan 10.000 opdrachtgevers actief. Grote kans dus dat jij als zelfstandig projectmanager de opdrachten vindt die op je lijf geschreven zijn.

Vind de mooiste projecten die perfect aansluiten op jouw kwaliteiten

Younited® gelooft in kwaliteiten en vaardigheden. Ervaring speelt dan ook een stuk minder grote rol. Als zelfstandig projectmanager moet jij dan ook de opdrachten vinden die schreeuwen om wat jij kunt, niet om wat je in het verleden hebt gedaan. De vereniging tussen de talenten van jou als zzp projectmanager en de vraag van potentiële werkgevers vindt plaats op het platform van Younited®. Door je profiel hier volledig in te vullen kun je laten weten waar jouw kwaliteiten liggen en laat je zien waarom jij de meest geschikte interim projectleider bent voor de opdracht van je dromen. 

Volledige focus op je nieuwe projecten

Het belangrijkste aan zelfstandig ondernemer zijn is dat je je ook volledig zelfstandig kunt voelen. Daarom zorgt Younited® ervoor dat jij je helemaal vast kunt bijten in het managen van het project van je nieuwe werkgever. Alle randzaken die horen bij het leven van een zelfstandig ondernemer worden door Younited® zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk gemaakt. De overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever wordt razendsnel en volledig volgens de wensen van de Belastingdienst wordt opgesteld. Of maak optimaal gebruik van de Younited® Store, waar je verschillende diensten en producten vindt die het leven van jou als zelfstandig projectmanager een stuk aangenamer maken. 

Word onderdeel van de Community van Younited® en vind in recordtijd het project van je dromen

Meld je aan bij Younited® en voeg je bij een grote groep eigengereide ondernemers zoals jij. Deze groep noemen we de Younited® Community. Binnen de Community staan we voor elkaar klaar en kun je altijd terecht met vragen of opmerkingen. Zo creëren we een platform voor zelfstandig ondernemers zoals jij, zodat je er nooit alleen voor staat, maar wel lekker zelfstandig kunt werken. Dát is wat wij verstaan onder zelfstandig ondernemen. Vind binnen no-time een project dat op je lijf is geschreven en waar je volledige aandacht naartoe kan!