Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Ondernemers / Voordeel

Store

Als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af. Op Younited vind je relevante producten en diensten die je ondersteunen bij het ondernemerschap. Niet alleen voor het opstarten of runnen van je onderneming, maar ook producten en diensten om werk en privé in balans te houden. Houd de store in de gaten en kies hetgeen wat bij jou past!

Store

Onze Store

Op Younited willen we jou als ondernemer, startend of ervaren, op alle vlakken ondersteunen. Niet alleen met het vinden van de juiste opdrachten, maar ook met producten en diensten die je ondersteunen bij het ondernemerschap.

Als ondernemer wil jij jezelf en je onderneming blijven ontwikkelen. Misschien is het nu tijd om over te stappen op een efficiënt boekhoudpakket, overweeg jij je marketingstrategie aan te passen, ben je aan het nadenken over een vangnet bij arbeidsongeschiktheid, wil je weten hoe financieel fit jij bent, wil je iets organiseren voor je pensioen, wil je eens sparren met een coach over je langetermijnplannen of een opleiding volgen om je vakkennis verder te ontwikkelen? Of misschien vind je het nu eindelijk tijd voor een eigen website of je eigen relatiegeschenk met logo?

Younited heeft een aantal partners die de komende tijd steeds meer producten en diensten in onze store aanbieden.

De partners van Younited

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig dankzij het online boekhoudpakket van DigiBTW. Voor een vast laag bedrag per maand is alles inbegrepen wat je als ondernemer nodig hebt, zoals: 

  • Offertes inclusief online accorderen
  • Facturatie
  • Uren- en rittenregistratie
  • Bankkoppeling
  • BTW aangifte

Daarbij biedt DigiBTW als enige in Nederland een module aan om de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting zelf te doen. Zo word je echt 100% zelfstandig. 

Tulpenfonds biedt een solidair vangnet waarbij zelfstandigen anoniem schenken en hun eigen rekening opbouwen.  

Bedoeld voor zelfstandig ondernemers die geen verzekering kunnen of willen afsluiten, maar wel graag een degelijk vangnet willen hebben. Voor hen die voor solidariteit zijn, maar een plaatselijke schenkkring te ‘ons kent ons’ vinden.  

Iedereen kan deelnemen, zolang je maar gezond bent bij de start. Hiervoor hoef je geen ingewikkelde papieren in te vullen of onderzoeken te doen. Tulpenfonds geeft jou het vertrouwen.

Logo Brout

Wat we doen? Wij zijn experts in awareness! Going Brout betekent kiezen voor awareness. Het begint met bewustwording. Van wat er al is. Wat er (nog) niet is. En hoe je jezelf, je team of organisatie laat groeien. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. In een driehoek: jij, jouw context en wij. Brout biedt coaching en trainingsprogramma’s voor bedrijven én zelfstandig ondernemers. 

Logo Coolpixel

Start je als ondernemer of ben je een ervaren ondernemer en vind je het tijd om een professionele website of huisstijl of website te laten ontwerpen? Coolpixel helpt zelfstandig ondernemers te starten of te groeien met hun business door het maken van kwaliteit websites en huisstijlen tegen een betaalbare prijs. 

Logo De Marketing Ninja

De Marketing Ninja is er voor ondernemers die willen groeien of hun huidige positie versterken. Die in normale mensentaal en pragmatisch hun marketing professioneler willen aanpakken. Vanuit één marketingplan je doelgroep aanspreken en raken, in plaats van met hagel schieten. Zodat elke marketingeuro bijdraagt aan (sales)resultaat. 

 

Interesse gewekt?

Bekijk onze store

Voordelen

Werkwijze

Opdrachten

Younited