Ondernemers / Voordeel

Store

Als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af. Op Younited vind je relevante producten en diensten die je ondersteunen bij het ondernemerschap. Niet alleen voor het opstarten of runnen van je onderneming, maar ook producten en diensten om werk en privé in balans te houden. Houd de store in de gaten en kies hetgeen wat bij jou past!

Store

Onze Store

Als zelfstandig ondernemer moet je heel veel balletjes in de lucht houden. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Die hulp vind je in de Store van Younited®. Hier bieden we verschillende relevante producten en diensten aan van onze partners, die net als wij alleen het allerbeste overhebben voor jou als zelfstandig ondernemer. 

Op Younited® willen we jou als ondernemer - startend of ervaren - op alle vlakken ondersteunen. Niet alleen met het vinden van de mooiste opdrachten, maar ook met producten en diensten die je ondersteunen bij het ondernemerschap.

Hulp bij je boekhouding, marketing of ontwikkeling. De Store is goed gevuld met relevante producten voor alle ondernemers. Wanneer je lid bent van Younited®, voeg je die producten eenvoudig toe. Daarnaast profiteer je regelmatig van mooie voordelen als je een product of dienst afsluit bij een van onze partners uit de Store!

 

 

Bekijk alle aangesloten partners

Lees meer