Zzp of interim opdrachten voor de overheid

Zzp of interim opdrachten voor de overheid

Ontdek jouw ideale zzp-opdracht voor de overheid via Younited®. Vul je profiel in met kwaliteiten en vaardigheden voor perfecte matches. Younited® verbindt vraag en aanbod, biedt opdrachten aan en ontzorgt met snelle overeenkomsten. Focus op je opdracht, met overzichtelijk dashboard en minimale stress. Vind jouw ideale zzp-opdracht voor de overheid via Younited®.

De zzp-opdracht voor de overheid die perfect bij je past

Door op het platform van Younited® je profiel helemaal volledig in te vullen, weten potentiële opdrachtgevers precies wat ze van je kunnen verwachten. Door aan te geven wat jouw kwaliteiten en vaardigheden zijn, ontstaat zo vanzelf een match made in heaven. Ben jij de projectmanager, beleidsadviseur of  communicatiestrateeg waar de overheid tot voorkort alleen maar van kon dromen? Wees dan niet te bescheiden en zet het in je profiel! Via de Younited® Marktplaats worden vraag en aanbod van de zzp en interim overheidsopdrachten verenigd en ontstaan de meest iconische samenwerkingen. Via de Marktplaats regelt Younited® speciaal voor jou opdrachten via het Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). Ben je geïnteresseerd in een opdracht, dan stelt Younited® je voor aan de opdrachtgever die via DAS een aanvraag heeft uitgezet. 

100% zelfstandig, 100% focus op je interim-opdracht bij de overheid 

Younited® wil dat jij je volledig kunt focussen op je interim-opdracht bij de overheid. Dat is waar jij goed in bent. Waar wij goed in zijn, is om jou te ontzorgen. Dit doen we door de randzaken waar jij je zorgen over zou kunnen maken zoveel mogelijk uit handen te nemen en zo de tijd die jij hieraan kwijt bent tot een minimum te beperken. Dit doen we onder meer door de overeenkomst tussen jou en de opdrachtgever snel, soepel en volgens alle regels op te stellen. Zo kun je vaak al binnen drie werkdagen zorgeloos aan de slag. 

Met behulp van het persoonlijke dashboard zet Younited® op een overzichtelijke manier alle actiepunten die je op korte termijn moet verrichten op een rij. Zo weet je altijd wanneer je wat moet doen. Scheelt een hoop overbodige stress en zorgt er ook weer voor dat jij je volledig op de opdracht kunt focussen! 

Meld je aan en vind de perfecte zzp-opdracht bij de overheid

Word ook onderdeel van Younited® en meld je aan. Profiteer van de vele voordelen van het platform en vervul de zzp-opdracht bij de overheid waarin je volledig je ei kwijt kunt.