Zzp of interim opdrachten voor de overheid

Zzp of interim opdrachten voor de overheid

Ontdek jouw ideale zzp-opdracht voor de overheid via Younited®. Vul je profiel in met kwaliteiten en vaardigheden voor perfecte matches. Younited® verbindt vraag en aanbod, biedt opdrachten aan en ontzorgt met snelle overeenkomsten. Focus op je opdracht, met overzichtelijk dashboard en minimale stress. Vind jouw ideale zzp-opdracht voor de overheid via Younited®.

Vind opdrachten bij de overheid voor jou als zzp’er

Ben je een zelfstandige professional en op zoek naar zzp-opdrachten bij de overheid? Dan kan Younited® jou helpen bij het vinden van passende opdrachten. Of je jezelf nou freelancer, zzp’er of interimmer noemt, wij stimuleren jou je eigen pad te volgen. Zelfverzekerd over je expertise en vaardigheden, bij ons ga je aan de slag als zelfstandig ondernemer. Met het platform van Younited® platform zorgen wij voor: Samen Zelfstandiger Ondernemen. Op ons platform zijn talloze opdrachtgevers op zoek zijn naar ondernemers zoals jij om mee samen te werken. Hierdoor ontdek je snel en eenvoudig opdrachten die passen bij jouw talenten. Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in om te profiteren van de voordelen van Younited®!

Interim opdrachten bij de overheid vinden is eenvoudig met Younited®

Bij Younited® maken we het makkelijk voor zzp'ers om opdrachten van de overheid te vinden. Dankzij onze koppeling met diverse Dynamische Aankoopsystemen (DAS'en), ontvangen we automatisch relevante opdrachten bij de overheid. Dit betekent dat je als zzp'er niet zelf accounts hoeft aan te maken voor elke DAS-omgeving. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken bij Younited® en je cv te uploaden. Wij voegen automatisch je talenten en vaardigheden toe aan je profiel. Mis je toch nog specifieke vaardigheden? Dan voeg je deze gemakkelijk zelf toe. Zodra je profiel volledig is, worden alle beschikbare interim-opdrachten voor de overheid op ons platform weergegeven. Je hebt de flexibiliteit om deze resultaten naar wens te verfijnen met behulp van onze gebruiksvriendelijke filteropties. Zo vind je snel en moeiteloos je volgende opdracht als zzp’er voor de overheid.

 

Interim opdrachten bij de overheid vinden is eenvoudig met Younited®

Opdrachten in de spotlight

De voordelen van een groot netwerk lid 1
De voordelen van een groot netwerk lid 2
De voordelen van een groot netwerk lid 3
De voordelen van een groot netwerk lid 4
De voordelen van een groot netwerk lid 5
De voordelen van een groot netwerk lid 6
De voordelen van een groot netwerk lid 7
De voordelen van een groot netwerk lid 8
De voordelen van een groot netwerk lid 9
De voordelen van een groot netwerk lid 10

140 nieuwe leden deze week

De voordelen van een groot netwerk

Bij Younited® profiteer je van een groot netwerk van opdrachtgevers en mede-ondernemers in jouw vakgebied via het Younited® Network. In ons netwerk vind je een gevarieerde groep van ondernemers die zich in dezelfde situatie als jij bevinden, zodat je ervaringen kunt delen en zo van elkaar kunt leren. Registreer je nu en profiteer ook van het Younited® Network.

6.072
Opdrachten

2.164
Opdrachtgevers

65.832
Ondernemers

40
Producten in store

Profiteer van de voordelen van Younited®

Bij Younited® begrijpen we dat je geen tijd wilt verspillen aan het zoeken naar nieuwe opdrachten. Je steekt die tijd veel liever in de uitvoering van je werk voor overheidsopdrachten. Dankzij ons platform vind je snel en eenvoudig je volgende opdracht. Bovendien profiteer je van ons uitgebreide netwerk en kun je alle administratieve taken aan ons uitbesteden. Ben je op zoek naar opdrachten in andere vakgebieden, zoals zzp finance, verzorgende ig of juist ict opdrachten? Meld je vandaag nog aan bij Younited® en ontdek opdrachten die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden.

Profiteer van de voordelen van Younited®