Zzp IT- en ICT-opdrachten

Zzp IT- en ICT-opdrachten

Als zelfstandig IT’er of ICT’er beschik je over kwaliteiten en talenten waar andere mensen heel graag van zouden willen dat ze die ook bezaten. Wees dus trots op wat je kan en laat de zzp IT-opdrachten aansluiten op jouw wensen. Sluit je aan bij het platform van Younited® en je vindt de opdrachtgevers die perfect bij je passen. Als zzp’er in de ICT staan bedrijven om jou te springen, het is dus eigenlijk alleen nog zaak om de mooiste te vinden. Daar helpt Younited je bij.

ZZP IT en ICT opdrachten die perfect aansluiten op jouw wensen

Younited® verenigt vraag en aanbod. Wij geloven in eigengereide ondernemers die hun kennis en kunde gebruiken om anderen te helpen. Zelfstandige IT’ers zijn daar een goed voorbeeld van. Bedrijven zijn dan ook op zoek naar jou, zonder dat je het doorhebt. Met behulp van Younited® Marktplaats brengen we jullie samen. Hier kun jij als zelfstandig IT-specialist aangeven welke vaardigheden, talenten en kwaliteiten je bezit. Aan de andere kant kunnen opdrachtgevers aangeven welke kwaliteiten zij nodig achten voor het uitvoeren van hun opdracht. Zo ontstaan binnen no time de mooiste en meest iconische samenwerkingen. 

Met Younited® focus jij je volledig op je zzp ICT-opdracht 

Younited® gelooft dus in talenten. Het zou zonde zijn als deze talenten ondersneeuwen door alle randzaken die komen kijken bij het leven van een zelfstandig IT’er. Daarom helpt Younited® je zo veel mogelijk met het uitvoeren van deze randzaken, zodat jij daar zo min mogelijk tijd en energie aan kwijt bent. Elke IT opdracht die je gaat uitvoeren wordt met behulp van Younited® Backoffice bijvoorbeeld razendsnel omgezet in een overeenkomst. Deze overeenkomst voldoet volledig aan de normen van de Belastingdienst. Daarnaast gaat de factuurstroom en betaalstroom ook via Younited®, waardoor jij als IT-specialist altijd keurig 30 dagen na de factuurdatum uitbetaald krijgt. In Younited® Store vind je nog veel andere aanvullende tools waar je gebruikt van kunt maken. Deze helpen je bijvoorbeeld bij je persoonlijke ontwikkeling of domweg om het leven als zelfstandig ICT’er eenvoudiger te maken.

Verenig je ook op het platform voor zelfstandig ondernemers

Meld je ook aan bij Younited® en wordt onderdeel van een grote community vol eigengereide ondernemers. Op het platform vind je naast andere zzp IT’ers nog veel andere zelfstandige talenten, allemaal met hun eigen talenten. Dit is wat de ondernemers op het platform bindt. De community helpt elkaar en creëert zo een platform waar zzp’ers écht zelfstandig kunnen zijn.