Vind de mooiste opdrachten als zzp’er in de klantenservice

Vind de mooiste opdrachten als zzp’er in de klantenservice

Ben jij het ideale visitekaartje van vrijwel ieder bedrijf en werk je als zzp’er? Dan kan het niet anders of veel bedrijven smeken om iemand zoals jij. Zaak voor jou om met deze bedrijven in contact te komen, zodat jij als zelfstandig klantenservice medewerker terecht komt bij de mooiste opdrachtgevers. Maar hoe doe je dat? Eigenlijk heel simpel: je hoeft je alleen nog aan te sluiten bij het platform van Younited®! Hier worden jouw talenten in de service medewerking verenigt met de opdrachtgevers die maar wat graag iemand als jij in dienst nemen.

Opdrachten bij klantenservices die perfect bij je passen

Die vereniging tussen vraag en aanbod van talent vindt plaats op de Younited® opdrachten pagina. Als zzp’er in de klantenservice vul je je profiel zo volledig mogelijk in en vertel je wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Wees niet bescheiden, want jouw potentiële opdrachtgevers willen weten wat ze aan je hebben! Zie het als een ideaal visitekaartje. Omdat opdrachtgevers op een soortgelijke manier aangeven wat ze zoeken in de klantenservice van hun bedrijf, ontstaat op de Marktplaats bijna automatisch de perfecte match. Daarnaast kunnen jullie hier direct contact met elkaar zoeken, waardoor je zelf het zaadje voor een iconische samenwerking plant! 

Geen last van randzaken, volledige focus op de klantenservice 

Als zzp’er moet je zelf zorgdragen voor veel randzaken naast je werk bij de klantenservice. Wanneer je je aanmeldt bij Younited® is dit verleden tijd. Wij ontzorgen je zoveel mogelijk en zorgen er zo voor dat jij je voornamelijk bezig kunt houden met je werk als zelfstandig service medewerker. Dit doen we onder meer door de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever voor je op te stellen via Younited® Backoffice. Dit gebeurt razendsnel en volgens de meest recente normen van de Belastingdienst, waardoor je zeker weet dat alles vlekkeloos geregeld wordt. Ook Younited® Store draagt bij aan het wegnemen van de randzaken. Hier vind je veel verschillende diensten en producten die het leven als zelfstandig ondernemer nog leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de boekhouding, tools voor je persoonlijke ontwikkeling of verzekeringen bij ziekte. 

Meld je aan en word onderdeel van een krachtige community 

Meld je aan bij Younited® en je wordt onderdeel van een sterke community vol met andere zelfstandig ondernemers. Door samen te werken, wordt iedereen op zijn manier zelfstandiger. Profiteer van de kennis van je collega’s en help elkaar!