Zzp opdrachten in de zorg

Zzp opdrachten in de zorg

Ben jij als zzp’er actief in de zorg? Dan zijn er meer dan voldoende opdrachtgevers die om jou staan te springen. Bij Younited® vind je die ene zorgopdracht waarmee je echt iets kunt betekenen voor mensen. Younited® verenigt namelijk jouw kwaliteiten aan de opdrachten die hierom vragen. Bekijk de verschillende zorgopdrachten die nu uit staan en bepaal waar jij jouw talenten en vaardigheden het beste kwijt kunt. Kom direct in contact met de opdrachtgever en ga binnen no time aan de slag. Jij bent namelijk keihard nodig!

Altijd wel een zzp opdracht voor jou 

Het aanbod op het platform van Younited® is met ongeveer 10.000 opdrachtgevers zo groot, dat je altijd wel ergens als zzp’er in de zorg aan de slag kunt. Of je nu actief bent in de verpleegkunde, in de individuele gezondheidszorg of in de ouderenverzorging; met Younited® vind je de zzp zorgopdracht die op je lijf geschreven is. Talent en kwaliteit is leidend, niet iemands ervaring. Vul je profiel dus zo volledig mogelijk in, want dit is dé manier waarop vraag en aanbod het beste samenkomen. 

Alle focus op de zorgopdracht

Younited® biedt zoveel mogelijk ondersteuning aan jou als zzp’er in de zorg. Wij willen namelijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en het verschil kunt maken. Zo zorgen wij er samen met de opdrachtgever voor, dat de overeenkomst razendsnel en naar alle normen van de Belastingdienst wordt opgesteld. De factuur- en betaalstroom loopt ook via Younited®, waardoor je er altijd zeker van bent dat je 30 dagen na de factuurdatum wordt uitbetaald. Ben je als zzp'er vrijgesteld van btw? Geen probleem. Onze facturen kunnen we ook btw-vrij opstellen. Met behulp van het overzichtelijke en persoonlijke dashboard weet je precies of er nog actiepunten zijn die je binnenkort moet uitvoeren. Zo kan jouw focus 100% naar de zorgopdracht! 

Meld je aan bij Younited® en ga aan de slag als zzp’er in de zorg

Meld je aan bij Younited® en start de zoektocht naar de zorgopdracht. Want als zzp’er in de zorg ben jij namelijk echt onmisbaar. Het is zonde als je kostbare tijd kwijtraakt aan randzaken. Met Younited® wordt dit voor jou gedaan, zodat jij je 100% kunt focussen op dat waar je goed in bent. 100% zelfstandigheid, dat is waar we naar streven. 

Opdrachten in de spotlight

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks