Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Zzp opdrachten in de zorg

Ben jij als zzp’er actief in de zorg? Dan zijn er meer dan voldoende opdrachtgevers die om jou staan te springen. Bij Younited vind je die ene zorgopdracht waarmee je echt het verschil kunt maken en daadwerkelijk iets kunt betekenen voor de mensen. Younited verenigt namelijk jouw kwaliteiten als zzp’er in de gezondheidszorg aan de opdrachten die hierom vragen. Bekijk de verschillende zorgopdrachten die nu uitstaan en bepaal waar jij jouw talenten en vaardigheden het beste kwijt kunt. Kom direct in contact met de opdrachtgever en ga binnen no-time aan de slag. Jij bent namelijk keihard nodig!

Zzp opdrachten in de zorg

Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je dat we even met je mee kijken? Daar zijn we voor. Klik hier en we helpen je graag verder. 

Altijd wel een zzp opdracht voor jou 

Het aanbod op het platform van Younited is met ongeveer 10.000 opdrachtgevers zo groot, dat je altijd wel ergens als zzp’er in de zorg aan de slag kunt. Of je nu actief bent als zzp’er in de verpleegkunde, in de individuele gezondheidszorg of in de ouderenverzorging, met Younited vind je de zzp zorgopdracht die op je lijf geschreven is. Bij Younited is talent en kwaliteit leidend, niet iemands ervaring. Vul je profiel dus zo volledig mogelijk in, want dit is dé manier waarop vraag en aanbod het beste samenkomen. Dit alles  gebeurt in de Younited Marktplaats, waar opdrachtgevers een zelfstandige zorgprofessionals zoals jij razendsnel met elkaar in contact komen. 

Alle focus op de zorgopdracht

Younited biedt zoveel mogelijk ondersteuning aan jou als zzp’er in de zorg. Wij willen namelijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en het verschil mee kunt maken. Zo zorgen we samen met de opdrachtgever dat de overeenkomst razendsnel en naar alle normen van de Belastingdienst wordt opgesteld. De factuur- en betaalstroom loopt ook via Younited, waardoor je er altijd zeker van bent dat je 30 dagen na de factuurdatum wordt uitbetaald. Ben je als zzp'er vrijgesteld van BTW? Geen probleem. Onze facturen kunnen we ook BTW-vrij opstellen. Met behulp van het overzichtelijke en persoonlijke dashboard weet je precies of er nog actiepunten zijn die je binnenkort moet uitvoeren. Zo kan jouw focus 100% op de zorgopdracht! 

Meld je aan bij Younited en ga aan de slag als zzp’er in de zorg

Meld je aan bij Younited en start de zoektocht naar de zorgopdracht van je leven. Wat begint als zorgvacature in de Younited Marktplaats, kan zomaar uitgroeien tot een iconische  samenwerking. Als zzp’er in de zorg ben jij onmisbaar. Zonde als je kostbare tijd kwijt bent aan randzaken. Met Younited wordt dit voor jou gedaan, zodat jij je 100% kunt focussen op dat waar je goed in bent. 100% zelfstandigheid, dat is waar we naar streven. 

 

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited