Zzp of interim finance opdrachten

Zzp of interim finance opdrachten

Als zzp'er of interimmer op jacht naar de mooiste financiële opdrachten? Onder de 10.000 potentiële opdrachtgevers die actief zijn op het platform van Younited® zijn er altijd veel op zoek naar interim finance professionals, business controllers, financieel managers, adviseurs, accountants of administrateurs. Of je nu als zzp'er of op interim basis wilt werken als finance professional: bij Younited® vind de finance opdrachten die jou passen als een sluitende begroting. Ons platform verbindt de unieke talenten van jou als zelfstandig ondernemer aan de vraag naar kwaliteiten van de grootste en mooiste opdrachtgevers in het vakgebied finance. Wil jij ook profiteren van ons uitgebreide netwerk? Meld je aan!

 

Financiële opdrachten die vragen om jouw kennis

Bij Younited® draait het om vaardigheden en talenten, en speelt ervaring een veel kleinere rol. Ook als je weinig ervaring hebt als zzp of interim finance professional, kun je bijdragen aan het invullen van de vacatures. Voor finance interim en zzp opdrachten gaan we dan ook op zoek naar de kandidaten die over de juiste kwaliteiten beschikken. Door je profiel volledig in te vullen, creëer je als het ware je eigen visitekaartje. Zo komen de mooiste financiële opdrachten bij de meest uiteenlopende organisaties bijna als vanzelf naar jou toe. Dit vindt allemaal plaats op Younited®-marktplaats, waar de basis ligt voor talloze iconische samenwerkingen tussen opdrachtgevers en talentvolle financial experts zoals jij.

Wat voor opdrachten kun je verwachten in de sector finance?

Als je als zzp’er of interimmer in het vakgebied finance werkt, krijg je te maken met diverse bedrijven in de financiële branche. Denk aan banken, beleggingsfondsen, verzekeringsmaatschappijen en accountantskantoren. Alles wat binnen het bedrijfsleven te maken heeft met boekhouding, administratie en accountancy, valt binnen de sector finance. Opdrachten die je binnen de finance-sector als zzp’er kunt verwachten, zijn bijvoorbeeld:

  • Financiële rapportages maken van bijvoorbeeld de omzet- en kostenontwikkelingen, cashflow en jaarrekeningen;

  • Debiteuren- en crediteurenadministratie bijhouden;

  • Salaris- en/of personeelsadministratie bijhouden;

  • Advies geven over de financiële organisatie van bedrijven;

  • Financiële risico’s, kredietwaardigheid en rentabiliteit en van ondernemingen analyseren;

  • Belastingtechnisch advies leveren.

Profiteer van de jarenlange ervaring van Younited® in het vakgebied finance

Younited® werkt samen met USG Finance, waardoor we profiteren van de ervaring en het grote landelijke netwerk van dit platform. Zo vinden we samen met USG Finance de mooiste interim finance opdrachten die jou als professional op het lijf zijn geschreven. Ons netwerk bestaat uit zowel profit- als non-profit-organisaties, waardoor je altijd het type opdrachtgever vindt die bij je past. Ben jij de administrateur, financial controller, consultant, finance manager of interim finance professional die men zoekt? Meld je aan en misschien kun jij straks bijdragen aan het optimaliseren van financiële processen van verschillende bedrijven.

Full focus op je interim finance opdracht

Younited® helpt zelfstandig ondernemende professionals om hun talenten te laten floreren. De randzaken die komen kijken bij het leven als interim finance professional of als zzp'er binnen finance, nemen wij dan ook zoveel mogelijk voor onze rekening. We toetsen met behulp van Younited® Services elke overeenkomst die je afsluit. Deze stellen we snel en secuur op, naar de normen van de Belastingdienst. Daarnaast sturen wij iedere factuur volledig automatisch op en zijn ook wij verantwoordelijk voor de betaalstroom. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar! 

Meld je aan bij Younited® en vind ook de perfecte zzp finance opdrachten

Heb jij de wereld van finance ook veel moois te bieden? Ben je op zoek naar finance opdrachten voor zzp'ers of wil je werken als interim finance professional? Sluit je dan snel aan bij Younited®! Zo profiteer je direct van de vele voordelen die het Younited®-platform te bieden heeft. Ons platform biedt de ondersteuning die past bij de steeds groter wordende groep zzp'ers en interim-professionals in het finance vakgebied. Beschik jij over de juiste competenties om te bouwen aan jouw carrière in de wereld van finance? Meld je aan, bekijk onze financial vacatures en vind jouw ideale finance opdracht bij Younited®.