Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Zzp of interim finance opdrachten

Als zzp’er of interimmer op jacht naar de mooiste financiële opdrachten? Onder de 10.000 potentiële opdrachtgevers die actief zijn op het platform van Younited zijn er altijd veel op zoek naar een financieel specialist, adviseur, auditor of administrateur. Vind de zzp of interim finance opdrachten die jou passen als een sluitende begroting. Het Younited-platform verbindt de unieke talenten van jou als zelfstandig ondernemer aan de vraag naar kwaliteiten van de grootste en mooiste opdrachtgevers in de wereld van de finance. Wil jij hier ook van profiteren? Meld je aan!

Zzp of interim finance opdrachten

Finance opdrachten die vragen om jouw kennis

Bij Younited draait het dus om vaardigheden en talenten en speelt ervaring een veel kleinere rol. Voor het invullen van elke zzp finance opdracht gaan we dan ook op zoek naar degene die over de juiste kwaliteiten beschikt. Als zelfstandig ondernemer speel je hier een grote rol in. Door je profiel heel volledig in te vullen, creëer je als het ware je eigen visitekaartje. Zo komen de mooiste opdrachtgevers bijna als vanzelf naar jou toe. Dit vindt allemaal plaats op Younited Marktplaats, waar de basis ligt voor talloze iconische samenwerkingen tussen opdrachtgevers en talentvolle finance specialisten zoals jij. 

Profiteer van de jarenlange ervaring van Younited en haar partners

Younited werkt samen met USG Finance en profiteert van de grote bak ervaring en het grote landelijke netwerk van dit platform. Zo vinden we samen met USG Finance de mooiste interim finance opdrachten die jou op het lijf zijn geschreven. Ons netwerk bestaat zowel uit profit- als non-profit organisaties, waardoor je ook altijd het type opdrachtgever vindt die bij je past. Ben jij de administrateur, financial-, business- en projectcontroller, auditor of finance manager waar naar gezocht wordt? 

Full focus op je interim finance opdracht

Younited helpt zelfstandig ondernemers om hun talenten te laten floreren. De randzaken die komen kijken bij het leven als finance zzp’er, nemen wij dan ook zoveel mogelijk voor onze rekening. Zo wordt met behulp van Younited Services elke overeenkomst die je afsluit snel en secuur getoetst en opgesteld naar de normen van de Belastingdienst. Daarnaast wordt iedere factuur volledig automatisch opgestuurd en ook de betaalstroom loopt via Younited. Zo ben je er altijd zeker van de je verdiensten na 30 dagen na de factuurdatum op je rekening zijn bijgeschreven! 

Meld je aan bij Younited en vind ook de perfecte zzp finance opdracht

Heb jij de wereld van de finance ook veel moois te bieden? Sluit je dan ook aan bij Younited! Profiteer van de vele voordelen van het platform, dat zelfstandige talenten zoals jij de kansen geeft en de ondersteuning biedt die past bij de steeds groter worden groep zzp’ers en interimmers in de finance.