Vind bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte interim manager

Vind bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte interim manager

Ben jij die zelfstandig manager die op zoek is naar een mooie nieuwe opdracht? Op het platform van Younited® vind je verschillende bedrijven die staan te springen om iemand met jouw managers skills. Weet jij precies hoe je projecten moet leiden of grote organisaties bij de hand moet nemen? Dan is Younited® het platform voor jou. Hier vind je namelijk interim opdrachten voor de meest uitdagende managersfuncties bij de mooiste bedrijven. Meld je dus snel aan en start ook je zoektocht naar de managementopdracht die vraagt om jouw talenten en kwaliteiten.

De interim managersfunctie die past bij jouw kwaliteiten 

De term ‘manager’ is vrij breed. Als interim manager voel je je dan ook waarschijnlijk beter thuis in de ene branche dan in de andere. Door je profiel aan te maken op Younited® en deze zo volledig mogelijk in te vullen, vind je binnen no time de opdracht die helemaal bij je past. Geef aan waar jouw kennis en kunde liggen en welke kwaliteiten je bezit om potentiële opdrachtgevers vooruit te helpen. Deze opdrachtgevers geven op hun beurt ook aan welke kwaliteiten zij zoeken in een interim manager. Op Younited® opdrachten vindt de vereniging tussen vraag en aanbod plaats en wordt het zaadje geplant voor de meest iconische samenwerkingen. 

Volledige focus op je interim management opdracht 

Als interim manager moet je er vaak in relatief korte tijd voor zorgen dat er doelstellingen gehaald worden. Deze projectmatige management opdrachten zijn prachtig, maar slurpen in die korte tijd wel veel tijd en energie. Om die reden helpt Younited je bij het regelen van alle randzaken die komen kijken bij het bestaan als zelfstandig manager. Zo zorgen we met behulp van Younited® Backoffice bijvoorbeeld voor het opstellen van de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever. Dit gebeurt razendsnel en volledig volgens de richtlijnen van de Belastingdienst. Daarnaast kun je gebruik maken van Younited® Store, waar je verschillende producten of diensten vindt die jouw drukke leven als interim manager overzichtelijker maken. 

Meld je aan start de zoektocht naar de perfecte interim management opdracht

Meld je aan bij Younited® en start vandaag nog met zoeken naar die interim management opdracht die perfect bij je past. Meer dan 10.000 opdrachtgevers zijn aangesloten op het platform, dus de kans dat de perfecte match er ook voor jou tussen zit is levensgroot. Nog niet overtuigd? Bekijk dan de vele voordelen die Younited® zelfstandig managers zoals jij te bieden heeft.