Zzp-manager opdrachten

Zzp-manager opdrachten

Younited® brengt zzp’ers die als manager werken en opdrachtgevers die zoeken naar een zzp-manager samen. Zo helpen we zowel ondernemers als opdrachtgevers verder. Dus of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een volgende opdracht, of een opdrachtgever die zoekt naar bekwame zzp-managers, Younited® zorgt snel voor de juiste match.

Vind snel een zzp-manager voor jouw opdracht

Ben je op zoek naar een interim-manager op zzp-basis? Of zoek je een zzp’er die als management-assistent aan de slag kan? Bij Younited® plaats je eenvoudig opdrachten. Ondernemers die geschikt zijn voor jouw opdracht zien deze direct, waardoor je ook snel reacties kunt krijgen op jouw openstaande opdracht. Door deze doelgerichte combinatie van vraag en aanbod, realiseren we de beste matches. Meld je daarom direct aan en ontdek de voordelen van Younited®!

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Vind jouw volgende opdracht als zzp-manager

Als zzp’er in de rol van manager ondersteunt Younited® je bij het ontdekken van interessante opdrachten. Of je jezelf nu beschouwt als freelancer, zzp'er of interim-kracht, wij moedigen je aan je eigen koers te volgen. Met vertrouwen in je expertise en capaciteiten, kun je bij ons optreden als een onafhankelijke ondernemer. Via het platform van Younited® faciliteren wij het proces van Samen Zelfstandiger Ondernemen. 

Op ons platform zijn opdrachtgevers actief op zoek naar ondernemers die hun expertise willen inzetten. Hierdoor vind je als zzp'er met een management-rol snel opdrachten die naadloos passen bij je talenten en vaardigheden. Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in om de voordelen van Younited® te ontdekken!

 

Vind jouw volgende opdracht als zzp-manager

Interim manager zzp opdrachten

Het gemak van een nieuwe opdracht vinden

Een nieuwe opdracht vinden als interim-manager op zpp-basis is bij Younited® heel eenvoudig. Na jouw aanmelding bij Younited® upload je met één klik je cv, waarna je vaardigheden en talenten automatisch in je profiel worden ingeladen. Als je nog bepaalde vaardigheden wilt toevoegen, kun je dat moeiteloos zelf doen. Zodra je profiel compleet is, verschijnen alle relevante opdrachten voor zzp-managers op ons platform. Je kunt deze resultaten gemakkelijk filteren en aanpassen aan jouw voorkeuren dankzij onze gebruiksvriendelijke filteropties. Zo vind je razendsnel je volgende zzp-opdracht voor een managementfunctie.

Het gemak van een nieuwe opdracht vinden
Profiteer van een groot netwerk lid 1
Profiteer van een groot netwerk lid 2
Profiteer van een groot netwerk lid 3
Profiteer van een groot netwerk lid 4
Profiteer van een groot netwerk lid 5
Profiteer van een groot netwerk lid 6
Profiteer van een groot netwerk lid 7
Profiteer van een groot netwerk lid 8
Profiteer van een groot netwerk lid 9
Profiteer van een groot netwerk lid 10

139 nieuwe leden deze week

Profiteer van een groot netwerk

Profiteer van een groot netwerk

Als Younited®-lid heb je moeiteloos toegang tot gelijkgestemde ondernemers binnen jouw branche via het Younited® Network. Binnen dit diverse en omvangrijke netwerk van ondernemers vind je mensen die te maken hebben met soortgelijke situaties en uitdagingen. Dit biedt een waardevolle gelegenheid om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Wacht dus niet langer en registreer je nu om te profiteren van ons uitgebreide Younited® Network.

Ontdek de voordelen van Younited®

Bij Younited® begrijpen we dat je geen kostbare tijd wilt verspillen aan het zoeken naar nieuwe opdrachten. Als zzp'er in een rol als manager wil je die tijd liever besteden aan het managen. Met ons platform vind je snel en moeiteloos je volgende opdracht. Bovendien bieden we je toegang tot ons uitgebreide netwerk en kun je al je administratieve taken aan ons toevertrouwen. Schrijf je vandaag nog in bij Younited® en vind opdrachten die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden!

Ontdek de voordelen van Younited®

Wil jij die ontvangen? Kijk dan snel even hier →

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

✓ Je ontvangt 1x per maand onze Younited® update
✓ Je bent direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
✓ We overladen je met inspiratie, innovatie, tips & tricks