Vind zzp opdrachten in de civiele techniek

Vind zzp opdrachten in de civiele techniek

Ben jij als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in de civiele techniek? Dan zijn er veel bedrijven die op zoek zijn naar jou! De civiele techniek omvat een groot expertisegebied, waar jij dus gespecialiseerd in bent. Het enige wat je nu eigenlijk nog te doen staat, is het vinden van die opdrachtgever die perfect bij je past. Gelukkig helpt Younited® je hier mee. Meld je aan en ervaar zelf de voordelen van ons platform, dat speciaal is opgericht om talentvolle zelfstandig ondernemers zoals jij te faciliteren op een manier die jullie verdienen.

6.104
Opdrachten

2.213
Opdrachtgevers

66.277
Ondernemers

40
Producten in store

Opdrachten in de civiele techniek die perfect bij je passen 

Younited® is het platform speciaal ingericht voor zelfstandig ondernemers. Dus ook wanneer je als zzp’er gespecialiseerd bent in de civiele techniek. Zoals gezegd: jij bezit kwaliteiten waar veel bedrijven om staan te springen. Via Younited® word je verenigd met de mooiste opdrachtgevers, juist op basis van je kwaliteiten en expertises. Ervaring speelt een stuk minder belangrijke rol, want wij geloven juist in iemands talenten en vaardigheden. Door als zzp’er in de civiele techniek je Younited®-profiel volledig in te vullen, laat je aan potentiële opdrachtgevers precies zien wat jij in je mars hebt. Op het platform van Younited® worden jullie vervolgens bijna automatisch gekoppeld, omdat vraag en aanbod hier samenkomt. 

Volledige focus op je zzp civiele techniek opdracht  

Hoewel jouw kwaliteiten in de civiele techniek liggen, komen er als zelfstandig ondernemer nog veel meer zaken op je af. Overeenkomsten afsluiten, boekhouding bijhouden, je pensioen regelen. Allemaal balletjes die je hoog moet houden, terwijl je ook geacht wordt om je volledig te focussen op je civiele techniek opdracht. Younited® helpt met tools, producten en diensten om de druk te verlagen. Met behulp van de Younited® Backoffice wordt bijvoorbeeld razendsnel een overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever opgesteld. Ook de betaling loopt via Younited®, waardoor je nooit achter je geld aan hoeft. In onze Store vind je daarnaast nog heel veel andere additionele tools en diensten die jouw leven als zelfstandig ondernemer overzichtelijker maken.

Meld je aan en word ook onderdeel van Younited®

Meld je aan bij Younited® en profiteer van nog veel meer andere voordelen die hier nog niet eens benoemd zijn. Je wordt onderdeel van het Younited® Network vol andere zelfstandig ondernemers. Iedereen hier heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten, maar hebben ook één ding gemeen: iedereen heeft de durf, het lef en het vertrouwen gehad om als zelfstandige aan de slag te gaan. Hier kun je dus altijd terecht voor vragen, opmerkingen of mededelingen. Want alleen samen kunnen we zelfstandig ondernemen.

Opdrachten in de spotlight