Op zoek naar opdrachten als zzp boekhouder?

Op zoek naar opdrachten als zzp boekhouder?

Ben jij een zelfstandig boekhouder? Dan staan veel bedrijven om jou te springen.Iemand die zijn hand niet omdraait voor het opstellen van een balans is niet zo makkelijk te vinden en dus heb jij als zzp boekhouder de wereld eigenlijk aan je voeten liggen. Het enige wat nog moet gebeuren, is dat jij wordt gekoppeld aan die ideale opdrachtgever. Gelukkig helpt Younited® je hierbij. Op ons platform zijn meer veel toonaangevende opdrachtgevers actief die altijd op zoek zijn naar iemand met jouw kennis over cijfers. Meld je dus snel aan en reageer vandaag nog op een opdracht die perfect bij je past.

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Opdrachten als zzp boekhouder die perfect bij je passen

Younited® is het platform voor zelfstandig ondernemers. Daarom willen we dat jij als zzp boekhouder de opdrachtgevers vindt waar je volledig je ei kwijt kunt. Wij geloven dat kwaliteit en talent nodig is om opdrachten tot een goed einde te brengen, en dat ervaring daar een minder belangrijke rol in speelt. Daarom vul jij in je profiel exact in waar jij als zelfstandig boekhouder goed in bent en waar jouw expertise ligt. Opdrachtgevers geven namelijk ook aan welke kwaliteiten zij nodig achten voor de perfecte match. De vereniging tussen vraag en aanbod gebeurt vervolgens razendsnel op het platform van Younited®. Kom snel in contact met een potentiële nieuwe opdrachtgever voor jouw toekomstige opdracht.

Younited® helpt jou optimaal te focussen op je boekhoud opdracht

Als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af. Je wordt geacht om de aangenomen boekhoud opdracht tot in perfectie uit te voeren, terwijl er als zelfstandig ondernemer ook veel randzaken spelen waar je zorg voor moet dragen. Younited® helpt je bij het regelen van die randzaken, zodat jij je volledig kunt focussen op je opdracht als boekhouder. Dat is immers waar jouw kwaliteiten liggen. In de Younited® Store vind je verschillende producten en diensten die jouw leven als zelfstandig boekhouder een stuk overzichtelijker maken. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgevers, want met behulp van de Younited® Backoffice worden deze snel en conform de normen van de Belastingdienst opgesteld. 

Meld je aan bij Younited® en vind de mooiste boekhoud opdrachten

Zoals gezegd staan de bedrijven te springen om een zelfstandig boekhouder zoals jij. Dus waarom nog wachten? Meld je aan bij Younited® en vind de opdracht die bij jou past. Younited®, samen zelfstandiger ondernemen.