Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Vind zzp opdrachten in de beveiliging of bewaking

Ben jij op zelfstandige basis actief als beveiliger of bewaker? Dan kan het een hele klus zijn om de juiste opdrachtgevers te vinden. Gelukkig ben je bij Younited helemaal aan het juiste adres. Younited is het platform voor zelfstandig ondernemers zoals jij. We helpen je met het vinden van mooie beveiligings- of bewakingsopdrachten en proberen je daarnaast zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Meld je dus ook aan bij Younited en ervaar zelf alle mooie voordelen die het platform jou te bieden hebben.

Vind zzp opdrachten in de beveiliging of bewaking

Zzp opdrachten in de beveiliging of bewaking die perfect bij je passen

Als zelfstandig beveiliger of bewaker heb je specifieke kwaliteiten waar verschillende bedrijven naar op zoek zijn. Vul als zzp’er je profiel bij Younited dan ook zo volledig mogelijk in. Hier kun je aangeven waar je goed in bent en waar je kwaliteiten liggen. In de Marktplaats vindt vervolgens de vereniging plaats tussen jou en potentiële opdrachtgevers. Deze geven op hun beurt namelijk ook aan welke eigenschappen, talenten of vaardigheden zij verlangen van een bewaker of een beveiliger. Een imposant winkelcentrum wil bijvoorbeeld wellicht andere beveiligers aan hun deuren hebben staan, dan grote discotheken of cafés. Op Younited worden vraag en aanbod van werk snel bij elkaar gebracht. Zo kom je razendsnel in contact met je potentiële opdrachtgevers. 

Younited neemt de randzaken zoveel mogelijk voor je uit handen

Naast het vinden van de mooiste opdrachtgevers, helpt Younited je ook door zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Jij bent goed in beveiligen en de orde bewaken, maar misschien minder in het sturen van facturen of het bijhouden van je boekhouding. Younited is er om je precies bij die randzaken te ondersteunen. Met behulp van Services wordt bijvoorbeeld razendsnel een overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever opgesteld, volledig conform de richtlijnen van de Belastingdienst. In onze Store vind je daarnaast nog heel veel andere aanvullende tools en diensten die jouw leven als zelfstandig beveiliger/bewaker vereenvoudigen.

Meld je aan bij Younited en word onderdeel van een grote community

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van Younited voor jou als zelfstandig bewaker en beveiliger? Meld je dan snel aan en wordt onderdeel van onze grote community. Deze zit vol met eigengereide zzp’ers, freelancers en interimmers. Hier kun je altijd terecht met vragen of voor advies. Samen zelfstandiger ondernemen, is dan ook ons motto. Start vandaag nog je zoektocht naar je mooiste zzp opdracht als bewaker/beveiliger!