Eigen onderneming starten

Bezit jij kwaliteiten en talenten die je in alle eerlijkheid en bescheidenheid niet zo een, twee, drie in je omgeving kunt ontdekken? Waarom ga je dan niet als zelfstandig ondernemer aan de slag? Het kan in het begin misschien voelen als een hele onzekere sprong in het diepe, maar weet dat er voor talenten zoals jij altijd genoeg plek is op de arbeidsmarkt. Met een klein beetje hulp van Younited helpen wij jou de laatste drempel over om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en je eigen onderneming te starten.

Eigen onderneming starten

Eigen onderneming starten als zzp’er, interimmer of freelancer

Wil jij een eigen onderneming starten, maar weet je niet of je jezelf zzp’er, interimmer of freelancer moet noemen? Weet dan dat het verschil tussen al deze termen eigenlijk minimaal is, zeker voor instituten als de Belastingdienst of de Kamer van Koophandel (Kvk). De meest gebruikte rechtsvorm voor zzp’ers, freelancers en interimmers is eenmanszaak. 

Maar wat is dan dat kleine verschil tussen deze termen? Meestal zit het hem in de interpretatie ervan en worden de termen in bepaalde branches anders gebruikt. Freelancers  vind je meestal in branches zoals de zorg, journalistiek of communicatie. De term zzp’er is dan weer gebruikelijker in meer ambachtelijke branches zoals de bouw. Interimmers worden vaak geassocieerd met kortlopende projecten die ze uitvoeren in een bedrijf. 

Younited maakt het onderneming starten leuk én makkelijk

Younited verenigt eigengereide zelfstandig ondernemers. Door je aan te sluiten word je onderdeel van een sterke en krachtige community vol zzp’ers die zich 100% zelfstandig voelen, juist door zich met anderen te verenigen. Heb je een vraag of loop je tegen wat problemen aan? De kans is groot dat je binnen de community iemand vindt die jou hierbij kan helpen. Daarnaast is het de ideale plek om te netwerken en van elkaar te leren. Dus start je je eigen onderneming? Door je aan te sluiten bij Younited word je altijd geholpen om alle ballen in de lucht te houden.

Start je eigen onderneming en vind direct de mooiste opdrachten

Niet alleen zelfstandig ondernemers worden met elkaar verenigd via Younited, ook wordt hier de vraag en het aanbod van talent verbonden. Meer dan 10.000 opdrachtgevers zijn aangesloten bij Younited en zijn altijd op zoek naar talenten zoals jij. Op Younited Marktplaats ontstaan de mooiste samenwerkingen op basis van jouw talenten en kwaliteiten. Door je profiel volledig in te vullen en aan te geven waar jij goed in bent en het verschil kunt maken, weten opdrachtgevers precies wat ze aan jou hebben.    

Laat je ontzorgen door Younited

Younited wil je alle handvatten bieden om het leven als zelfstandig ondernemer zo eenvoudig mogelijk te maken. Want er komt veel op je af als beginnend zelfstandig ondernemer. Zo vind je in Younited Store verschillende diensten die je kunt toevoegen aan je profiel, die je het leven als zelfstandige een stuk makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan diensten die je helpen bij je boekhouding, met verzekeringen of bij je ontwikkeling als zelfstandig ondernemer. 

Meld je aan bij Younited en geef je eigen onderneming een kickstart

Word ook onderdeel van Younited en profiteer van de vele voordelen van het platform. Geef je eigen onderneming een kickstart en vind razendsnel de opdracht waar je altijd van droomde. Loop je toch tegen problemen aan? Gebruik de grote community van Younited!