Vind opdrachten in de beveiliging

Vind opdrachten in de beveiliging

Vind als zzp beveiliger of bewaker de perfecte opdracht die bij jou past. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar, ondersteunen je met randzaken en bieden toegang tot een netwerk van andere zelfstandig ondernemers. Vind vandaag nog jouw ideale zzp opdracht in de beveiliging of bewaking bij Younited®.

Zzp-opdrachten in de beveiliging of bewaking die perfect bij je passen

Als zelfstandig beveiliger of bewaker heb je specifieke kwaliteiten waar verschillende bedrijven naar op zoek zijn. Vul als zzp’er je profiel bij Younited® dan ook zo volledig mogelijk in. Hier kun je aangeven waar je goed in bent en waar je kwaliteiten liggen. In het platform van Younited® vindt vervolgens de vereniging plaats tussen jou en potentiële opdrachtgevers. Deze geven op hun beurt namelijk ook aan welke eigenschappen, talenten of vaardigheden zij verlangen van een bewaker of een beveiliger. Een imposant winkelcentrum wil bijvoorbeeld wellicht andere beveiligers aan hun deuren hebben staan, dan grote discotheken of cafés. Op Younited® worden vraag en aanbod van werk snel bij elkaar gebracht. Zo kom je razendsnel in contact met je potentiële opdrachtgevers. 

Younited® neemt de randzaken zoveel mogelijk voor je uit handen

Naast het vinden van de mooiste opdrachtgevers, helpt Younited® je ook door zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Jij bent goed in beveiligen en de orde bewaken, maar misschien minder in het sturen van facturen of het bijhouden van je boekhouding. Younited® is er om je precies bij die randzaken te ondersteunen. Met behulp van Younited® Backoffice wordt bijvoorbeeld razendsnel een overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever opgesteld, volledig conform de richtlijnen van de Belastingdienst. In onze Store vind je daarnaast nog heel veel andere aanvullende tools en diensten die jouw leven als zelfstandig beveiliger/bewaker vereenvoudigen.

Meld je aan bij Younited® en word onderdeel van het Network

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van Younited® voor jou als zelfstandig bewaker en beveiliger? Meld je dan snel aan en wordt onderdeel van ons Younited® Network. Deze zit vol met eigengereide zzp’ers, freelancers en interimmers. Hier kun je altijd terecht met vragen of voor advies. Samen zelfstandiger ondernemen, is dan ook ons motto. Start vandaag nog je zoektocht naar je mooiste zzp opdracht als bewaker/beveiliger!

6.104
Opdrachten

2.213
Opdrachtgevers

66.277
Ondernemers

40
Producten in store

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks