Bancaire zzp opdrachten die schreeuwen om jouw kwaliteiten

Bancaire zzp opdrachten die schreeuwen om jouw kwaliteiten

Ben jij een expert in de bancaire wereld en wil jij als eigengereide zelfstandig ondernemer aan de slag? Meld je dan aan bij Younited®! Het platform dat speciaal gemaakt is voor zelfstandig ondernemer, zzp’ers, freelancers of interimmers (hoe je het ook wilt noemen). Want zelfstandig ondernemers met jouw kwaliteiten en talenten verdienen het om zoveel mogelijk gefaciliteerd te worden. Dus ben jij een zzp’er met genoeg bancaire talenten en wil jij de mooiste en grootste opdrachtgevers graag verder helpen? Schroom dan niet en word onderdeel van het platform van Younited®. Vind vandaag nog de bancaire zzp opdracht die op je lijf is geschreven!

6.072
Opdrachten

2.164
Opdrachtgevers

65.832
Ondernemers

40
Producten in store

Altijd de bancaire opdracht die bij je past 

Als zelfstandig bankier weet jij waarschijnlijk alles over de bancaire wereld. Het is alleen nu tijd om de bancaire wereld kennis te laten maken met jou. Dit kan uitstekend met Younited®. Door je profiel volledig in te vullen, laat je potentiële opdrachtgevers precies weten wat jouw vaardigheden, kwaliteiten en talenten zijn. Wees dus niet bescheiden! Op het platform van Younited® vindt uiteindelijk de match plaatst tussen opdrachtgevers en zelfstandige talenten zoals jij. Waar jij hebt aangegeven wat je kwaliteiten en expertises zijn, hebben opdrachtgevers op hun beurt ook laten weten welke talenten en vaardigheden zij zoeken om hun bancaire opdracht goed uit te laten voeren. Op deze manier wordt het zaadje geplant voor iets wat wel eens kan uitgroeien tot de perfecte match!

Volledige focus op je zzp bancaire opdracht 

Belangrijk onderdeel van Younited® is dat jij als zelfstandig bancair talent zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Als zzp’er moet je doorgaans al veel balletjes in de lucht houden, voordat je goed en wel aan je opdracht kan beginnen. Younited® helpt zelfstandig ondernemers bijvoorbeeld in de vorm van de Younited® Backoffice, waarbij de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever razendsnel en volledig volgens de normen van de Belastingdienst wordt opgesteld. Daarnaast loopt de uitbetaling via Younited, waardoor je er altijd zeker van bent dat je 30 dagen na de factuurdatum je welverdiende geld krijgt. Hoef je je daar ook geen zorgen over te maken. In de Younited® Store vind je verder aanvullende diensten en producten die jou het leven als zelfstandig bankier makkelijker maakt. 

Meld je aan en vind ook de mooiste bancaire zzp opdrachten

Meld je vandaag nog aan bij Younited® en start ook je zoektocht naar de zzp bancaire opdracht die perfect bij je past. Benieuwd naar de vele voordelen van Younited® waar je nu nog niets eens over gelezen hebt? Doe dat dan snel en zet ook de volgende stap naar 100% zelfstandig ondernemerschap.