Opdrachten voor zzp accountants

Opdrachten voor zzp accountants

Veel opdrachtgevers staan te springen om een zzp accountant die van wanten weet. Met jouw kwaliteiten als zelfstandig accountant ben je voor veel bedrijven van toegevoegde waarde en dus liggen de mooiste opdrachten feitelijk voor het oprapen! Younited® is het platform dat helpt om jouw talenten en kwaliteiten te koppelen aan de opdrachtgevers die hierbij passen. Younited verenigt op deze manier vraag en aanbod en waarborgt de kwaliteit. Oftewel hét recept voor een jarenlange samenwerking. Profiteer ook van de voordelen van het platform van Younited®!

Zzp opdrachten in de accountancy die schreeuwen om jouw talent

Als zelfstandig accountant of registeraccountant heb je de wereld van getallen aan je voeten liggen. Niet veel mensen zijn hier namelijk even bedreven in. Dat maakt jou als zzp accountant uniek! Zaak dus om dit goed te benutten. Op het platform van Younited® zorgen wij voor een perfecte match tussen jou en je potentiële opdrachtgever. Door in je profiel aan te geven wat jij allemaal kan en welke talenten je bezit, zien opdrachtgevers direct wat ze aan je hebben. Dus weet jij alles van getallen, balansen en jaarrekeningen? Wees niet bang om dat aan de opdrachtgevers op Younited® te laten weten. Je profiel is je visitekaartje waarmee je binnen no-time de mooiste zzp opdrachten in de accountancy binnenhaalt. 

Full focus op je accountancy opdracht

Younited® helpt met het vinden van de perfecte opdracht in de accountancy, maar ook met perfect uitvoeren van die opdracht. Want als zzp accountant is het lekker als jij je zoveel mogelijk op de cijfers van je opdrachtgevers kunt focussen en je eigen randzaken zo snel en soepel mogelijk hebt geregeld. Met behulp van Younited® Backoffice wordt de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever razendsnel opgesteld. Deze is volgens de normen van de Belastingdienst, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wil je gebruik maken van andere handige tools die het leven van jou als zzp accountant makkelijker kan maken? In onze Younited® Store vind je verschillende partijen die je kunnen helpen met je ontwikkeling als zelfstandige. 

Meld je aan bij Younited® en vind ook de perfecte zzp accountancy opdracht

Meld je aan bij het platform van Younited® en start je zoektocht naar de perfecte zzp accountant opdracht die jou passen als de best sluitende begroting. Profiteer daarnaast van de grote community vol andere zelfstandig accountants en breng elkaar naar een hoger niveau. Younited®, samen zelfstandiger ondernemen.