Zzp vacatures die aansluiten op jouw kwaliteiten

Zzp vacatures die aansluiten op jouw kwaliteiten

Younited® is een platform voor jou als zelfstandig ondernemer. Het beschikt over vele tools die jouw zelfstandige leven een stuk makkelijker en aangenamer maken. Het grote doel is dat jij als zelfstandige kunt doen waar je goed in bent. Daarom vind je op ons platform zzp vacatures die vragen om specifieke kwaliteiten en talenten. Kwaliteiten en talenten die jij bezit. De vacatures voor zzp’ers vragen bij Younited® dus niet alleen maar om een x-aantal jaar ervaring in eenzelfde soort functie. Bij Younited® geloven we namelijk dat de prestaties uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst. Juist de eigenschappen, ambities en kwaliteiten van zelfstandig ondernemers bepalen wie de juiste persoon is voor het invullen van de zzp vacatures. Vind ook de opdrachten waar jij gelukkig van wordt.

Zzp vacatures in alle branches 

Alle zelfstandig ondernemers zijn bij Younited® op hun plek. Het platform wordt namelijk ook gevonden door duizenden opdrachtgevers die zoeken naar het juiste zelfstandige talent voor de invulling van hun vacature. Opdrachtgevers uit allemaal verschillende branches. Van het onderwijs tot de bouw en van legal tot marketing en communicatie. Om snel en efficiënt de zzp vacature van je dromen te vinden, heeft Younited® Marktplaats in het leven geroepen. Hier worden opdrachtgevers en zelfstandigen met elkaar verenigd. De zzp vacatures die door opdrachtgevers worden uitgezet, bevatten duidelijke kwaliteiten en eigenschappen waaraan moet worden voldaan. Omdat jij als zelfstandige in je profiel goed hebt aangegeven wat jouw talenten en kwaliteiten zijn, word je bijna als vanzelf aan jouw droomopdracht gekoppeld. Vervolgens leg je heel eenvoudig contact met jouw (potentiële) opdrachtgevers. 

In no time aan de slag met de zzp vacature

Nadat je de zzp vacature hebt gevonden die je op het lijf geschreven is en ook de opdrachtgever overtuigd is van jouw kwaliteiten, wil je zonder al te veel poespas aan de slag kunnen. Younited® helpt deze poespas voorkomen, met behulp van Younited® Services. Hiermee wordt bijvoorbeeld een zzp overeenkomst afgesloten die volledig aansluit op de regels en wetgeving van de wet DBA. Met behulp van een gestroomlijnd proces wordt de overeenkomst binnen drie dagen definitief gemaakt. Alles is dan gecontroleerd en helemaal in orde voor de Belastingdienst. Daarnaast verzorgt Younited® zowel de betaal- als factuurstroom, waardoor je ook altijd verzekerd bent van uitbetaling 30 dagen na de factuurdatum. 

Gebruik het dashboard voor overzichtelijke invulling van de zzp vacature

Het Younited® platform beschikt over een overzichtelijk dashboard waar jij in een oogopslag kunt zien of er nog acties op je to-do-list staan die snel vragen om je aandacht, of dat je er. Kortom: dit persoonlijke dashboard brengt jou het overzicht die helpt om alle ballen in de lucht te houden. Toch nog meer hulp nodig? De uitgebreide community van Younited® bestaat uit zelfstandig ondernemers zoals jij. Binnen dit netwerk zijn er vast zelfstandigen die ervaring hebben met dingen waar je tegenaan loopt, of die in precies hetzelfde schuitje zitten. Binnen dit netwerk ondernemen we samen als echte 100% zelfstandigen. 

Meld je aan en vind de perfecte zzp vacature 

Meld je aan bij Younited® en vind ook de zzp vacature die jou als een maatpak valt. Vul je profiel zo volledig mogelijk in om de slagingskans van de zoektocht naar je droomopdracht te vergroten. Word vandaag nog onderdeel van het netwerk vol zelfstandig ondernemers.

Meld je ook aan bij Younited

Wat kost het?