Zzp vacatures voor jou als zelfstandige

Zzp vacatures voor jou als zelfstandige

Younited® is een platform voor jou als zelfstandig ondernemer. Je vindt op ons platform zzp vacatures die vragen om specifieke expertise en vaardigheden. Vind ook de opdrachten waar jij gelukkig van wordt.

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Zzp vacatures in alle branches 

Alle zelfstandig ondernemers zijn bij Younited® op de goede plek. Het platform wordt ook gevonden door opdrachtgevers die zoeken naar de juiste zelfstandige expert voor de invulling van hun opdracht. Opdrachtgevers uit allemaal verschillende branches. Van het onderwijs tot de bouw en van legal tot marketing en communicatie. Om snel en efficiënt de zzp vacature van je dromen te vinden, heeft Younited® allerlei opdrachten beschikbaar.

Hier worden opdrachtgevers en zelfstandigen met elkaar verbonden. De zzp vacatures die door opdrachtgevers worden uitgezet, bevatten duidelijke eisen en vaardigheden waaraan moet worden voldaan. Omdat jij als zelfstandige in je profiel goed hebt aangegeven wat jouw expertise en vaardigheden zijn, word je bijna als vanzelf aan jouw volgende opdracht gematcht. Vervolgens leg je heel eenvoudig contact met jouw potentiële nieuwe opdrachtgever. 

In no time aan de slag met de zzp vacature

Nadat je de zzp vacature hebt gevonden die je op het lijf geschreven is en ook de opdrachtgever overtuigd is van jouw expertise, wil je direct aan de slag zonder al teveel poespas. Younited® helpt deze poespas voorkomen, met behulp van Younited® Backoffice. Hier wordt jouw zzp overeenkomst opgesteld die volledig aansluit op de regels en wetgeving van de wet DBA. Met behulp van een gestroomlijnd proces wordt de overeenkomst gemiddeld binnen drie werkdagen definitief gemaakt. Alles gecontroleerd en helemaal in orde voor de Belastingdienst. Daarnaast organiseert Younited® de urenregistratie, facturatie en betaling, waardoor je altijd verzekerd bent van uitbetaling binnen 30 dagen na de factuurdatum. 

Gebruik het dashboard voor overzichtelijke invulling van de zzp vacature

Het platform van Younited® beschikt over een overzichtelijk dashboard waar jij in een oogopslag kunt zien of je nog openstaande acties hebt die snel vragen om je aandacht. Kortom: dit persoonlijke dashboard brengt jou het overzicht die helpt om alle ballen in de lucht te houden en te blijven ondernemen. Toch nog meer Younited® nodig? Het uitgebreide Younited® Network bestaat uit zelfstandig ondernemers zoals jij. Binnen dit netwerk zijn er vast andere ondernemers die ervaring hebben met zaken waar je tegenaan loopt of die in precies hetzelfde schuitje zitten. Samen zelfstandiger ondernemen noemen we dat. 

Waarom Younited® als zelfstandige?

Waarom Younited® als zelfstandige?