Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

De voordelen van het zzp-platform voor jou als opdrachtgever

Een platform dat overloopt van talent. Dat klinkt veelbelovend. Wat zijn exact de voordelen voor jou als opdrachtgever? 

Platform vol met gefocuste zelfstandig ondernemers

Hoewel het aandeel zelfstandig ondernemers in de Nederlandse beroepsbevolking al jaren stijgt, moeten ze vaak nog veel zaken helemaal zelf regelen. Denk aan acquisitie, boekhouding of marketing. Met het Younited-platform worden de zelfstandigen daarin gefaciliteerd en geholpen, is het niet door Younited, dan is het wel door elkaar. Dat is de kracht van ons zzp’er platform. De aangesloten zelfstandigen van Younited zijn in staat om van jouw opdracht hun hoofdzaak te maken, omdat ze zich niet druk hoeven te maken om hun eigen randzaken. Ze gaan vol gas om ook het niveau van jouw bedrijf omhoog te tillen.

Altijd de beste ondernemer die bij jouw opdracht past 

Via het platform van Younited zet jij je opdracht uit op basis van de kwaliteiten en vaardigheden die je zoekt in een zzp’er. Dit doe je vanuit één overzichtelijk dashboard, waarin je al snel een overzicht hebt van de potentiële zelfstandig ondernemers die je helemaal niets meer hoeft uit te leggen. Het maakt niet uit hoe breed of specifiek je vraag is, hier vind je altijd een perfecte kandidaat die zich 100% inzet voor jouw opdracht. Deze ondernemers zijn niet zomaar een invulling, maar een aanvulling voor je bedrijf. 

Automatisch contractbeheer met Services 

Met behulp van Younited Services wordt de inhuur van een zelfstandig ondernemer heel eenvoudig. Deze tool ontzorgt jou als opdrachtgever volledig van de administratie. Via een eenvoudig proces wordt een overeenkomst binnen 3 werkdagen beklonken, van aanmelden tot contract opstellen. Daarnaast accordeer je makkelijk de uren en wordt de factuurstroom gereguleerd. Met het zzp-platform van Younited is die droomkandidaat dus binnen no-time bij jou aan het werk. 

Meld je aan als opdrachtgever op het Younited-platform

Meld je aan bij ons zzp-platform en profiteer van het grote netwerk vol eigengereide zelfstandig ondernemers. Het platform is een broeinest vol ambitieuze en talentvolle ondernemers die jouw bedrijf echt verder kunnen helpen. Ons platform biedt de kracht van het collectief en de eigenzinnigheid van talentvolle individuen.