Het zzp-platform

Het zzp-platform

Een platform dat overloopt van expertise. Dat klinkt veelbelovend. Wat zijn exact de voordelen voor jou als opdrachtgever?

Platform vol met gefocuste zelfstandig ondernemers

Hoewel het aandeel zelfstandig ondernemers in de Nederlandse samenleving al jaren stijgt, moeten ze vaak nog veel zaken helemaal zelf regelen. Denk aan acquisitie, boekhouding of marketing. Met het platform van Younited® worden zelfstandig ondernemers daarin gefaciliteerd en geholpen, is het niet door Younited®, dan is het wel samen met elkaar. Dat is de kracht van ons zzp-platform. De aangesloten zelfstandig ondernemers van Younited® zijn in staat om van jouw opdracht en overeenkomst hun hoofdzaak te maken, omdat ze zich niet druk hoeven te maken om hun eigen randzaken. Ze gaan vol gas om ook het niveau van jouw bedrijf omhoog te tillen.

Altijd de beste ondernemer die bij jouw opdracht past 

Via het platform van Younited® zet jij je opdracht uit op basis van de expertise en vaardigheden die je zoekt in een zzp’er. Dit doe je vanuit één overzichtelijk dashboard, waarin je al snel een overzicht hebt van de potentiële zelfstandig ondernemers die je helemaal niets meer hoeft uit te leggen. Het maakt niet uit hoe breed of specifiek je vraag is, hier vind je altijd een perfecte match die zich 100% inzet voor jouw opdracht. Deze ondernemers zijn niet zomaar een invulling, maar een aanvulling voor je bedrijf. 

Automatisch contractbeheer met Backoffice 

Met behulp van Younited® Backoffice wordt de inhuur van een zelfstandig ondernemer heel eenvoudig. Deze tool ontzorgt jou als opdrachtgever volledig van de administratie. Via een eenvoudig proces wordt een overeenkomst binnen 3 werkdagen geregeld, van aanmelden tot overeenkomst opstellen. Daarnaast accordeer je makkelijk de uren en wordt de factuurstroom gereguleerd. Met het zzp-platform van Younited® is die zelfstandig ondernemer dus binnen no-time bij jou aan de slag. 

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Profiteer van het platform
als opdrachtgever

Bij Younited® vind je altijd de meest geschikte zelfstandig ondernemer voor jouw opdracht. Door een opdracht te plaatsen ontvang je direct een passende match en maak je gemakkelijk de administratie in orde.

Profiteer van het platform als opdrachtgever