Zzp IT opdrachten

Zzp IT opdrachten

Zzp'ers actief in de IT-sector en opdrachtgevers die op zoek zijn naar zzp IT’ers vinden elkaar eenvoudig via het platform van Younited®. Als zelfstandig ondernemer ontdek je hier jouw volgende opdracht en als opdrachtgever vind je snel geschikte zzp IT-professionals door jouw opdrachten uit te zetten. Wanneer je als zzp IT’er aan de slag wilt, is het platform van Younited® echt iets voor jou. Of je jezelf nou freelancer, zzp'er of interimmer noemt, wij stimuleren jou je eigen pad te volgen. Zelfverzekerd over je expertise en vaardigheden, bij ons ga je aan de slag als zelfstandig ondernemer. Met het platform van Younited® zorgen wij voor: Samen Zelfstandiger Ondernemen.

Vind en plaats zzp IT-opdrachten

Bij Younited® plaats je moeiteloos jouw zzp IT-opdrachten. Zodra jouw opdrachten online staan, krijgen ondernemers die qua profiel aansluiten bij jouw opdracht deze onder ogen. Dankzij deze gerichte combinatie van vraag en aanbod, realiseren we optimale overeenkomsten. Aarzel niet langer en meld je vandaag aan om de voordelen van Younited® te ontdekken.

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Plaats direct jouw zzp IT-opdracht

Op ons platform zijn een groot aantal opdrachtgevers actief, die op zoek zijn naar ondernemers die aan de slag willen. Bijvoorbeeld als IT-specialist op zzp-basis. Hierdoor vind je snel een opdracht die past bij jouw kennis en vaardigheden als  IT zzp’er. Meld je daarom vandaag nog aan en ontdek de voordelen van Younited®.

Plaats direct jouw zzp IT-opdracht

Opdrachten die aansluiten bij jouw talenten

Vind freelance IT opdrachten

Of je nu aan de slag wilt voor freelance IT opdrachten, ict opdrachten of een ander vakgebied, bij Younited vind je eenvoudig een passende opdracht voor jou. Na je registratie bij Younited®, upload je jouw cv. Op basis van jouw cv als IT zzp’er vullen we automatisch jouw profiel aan met jouw vaardigheden en talenten. Mis je hierna nog vaardigheden of expertises in jouw profiel? Dan vul je die gemakkelijk zelf in om je profiel compleet te maken. Vervolgens zie je op ons platform alle opdrachten die bij jouw profiel passen. Dankzij onze handige filterfunctie, kun je heel gericht zoeken naar de beste opdrachten voor jou. Zo vind je snel en eenvoudig een nieuwe opdracht.

 

Vind freelance IT opdrachten
Het Network lid 1
Het Network lid 2
Het Network lid 3
Het Network lid 4
Het Network lid 5
Het Network lid 6
Het Network lid 7
Het Network lid 8
Het Network lid 9
Het Network lid 10

139 nieuwe leden deze week

Het Network

De voordelen van een groot netwerk

Als lid van Younited® kom je met het Younited® Network gemakkelijk in contact met ondernemers die actief zijn in hetzelfde vakgebied als jij. Deze diverse en grote groep omvat ondernemers die voor dezelfde uitdagingen en situaties staan als jij. Hierdoor kun je ervaringen uitwisselen, advies vragen en elkaar helpen bij het oplossen van problemen. Dit helpt je om te groeien als ondernemer. Meld je aan en benut de voordelen van een groot netwerk met het Younited® Network.

Profiteer van de voordelen van Younited®

Als IT zzp’er wil je niet al je tijd steken in het vinden van nieuwe opdrachten. Dankzij Younited® hoeft dit gelukkig ook niet. Op het platform van Younited® vind je snel opdrachten die aansluiten bij jouw kwaliteiten als zzp IT-professional. We zetten jou in je kracht als zelfstandig ondernemer, door administratieve processen te automatiseren en deze overal inzichtelijk te maken. Bovendien vind je in onze Store diverse diensten en producten die jou helpen jezelf te ontwikkelen of je ondersteunen bij het zelfstandig ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van je pensioen of het volgen van opleidingen. 

Word vandaag lid van Younited® en vind jouw volgende opdracht als zzp IT-professional.

 
Profiteer van de voordelen van Younited®

Wil jij die ontvangen? Kijk dan snel even hier →

✓ Je ontvangt 1x per maand onze Younited® update
✓ Je bent direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
✓ We overladen je met inspiratie, innovatie, tips & tricks

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.