Zzp-inkoper

Zzp-inkoper

Younited® is dé digitale ontmoetingsplek voor ondernemers die als zzp-inkoper werken, en opdrachtgevers die op zoek zijn naar freelance inkoper. Als ondernemer ontdek je hier jouw volgende project op interim-basis, terwijl opdrachtgevers snel de geschikte interim-inkoopadviseur vinden door hun opdrachten uit te zetten.

Vind een geschikte zzp-inkoper

Bij Younited® deel je eenvoudig en snel jouw zzp-opdrachten voor een inkoopadviseur. Na het plaatsen van je opdrachten, komen deze direct onder de aandacht van zzp’ers die qua profiel naadloos aansluiten op jouw opdracht. Dankzij deze gerichte koppeling van vraag en aanbod, creëren wij perfecte matches. Registreer je vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van het vinden van een zzp-inkoper met Younited®.

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Vind zzp-opdrachten als inkoopmanager

Bij Younited® ontdek je snel en eenvoudig je volgende opdracht als interim-maintenance manager. Wij stimuleren je om je expertise en vaardigheden in te zetten en je eigen weg als interim-maintenance manager te volgen. Of je jezelf nu freelancer, zzp'er, of interim-manager noemt, wij moedigen je aan je eigen weg te volgen, vol vertrouwen in je expertise en vaardigheden. Met het Younited®-platform zorgen wij voor: Samen Zelfstandiger Ondernemen. Wij verbinden jou met opdrachtgevers die op zoek zijn naar freelance maintenance engineers met jouw talenten. Meld je aan bij Younited® en ervaar de voordelen van ons platform.

Vind zzp-opdrachten als inkoopmanager

Opdrachten die aansluiten bij jouw talenten

Opdrachten die aansluiten bij jouw talenten

Na je registratie bijYounited® vind je moeiteloos zzp-opdrachten als inkoop-interim die bij jou passen. Zodra je je hebt geregistreerd bij Younited®, upload je je cv. Op basis van jouw cv als zzp'er binnen de logistiek vullen we automatisch jouw profiel aan met je vaardigheden en talenten. Ontbreken er nog specifieke vaardigheden in je cv? Geen probleem! Deze kun je zelf eenvoudig toevoegen. Als je profiel compleet is, krijg je toegang tot alle beschikbare opdrachten binnen je vakgebied. Met onze handige filterfunctie vind je vlot en eenvoudig de beste opdrachten die aansluiten bij jouw talenten.

 

 

 

Opdrachten die aansluiten bij jouw talenten
Het Network lid 1
Het Network lid 2
Het Network lid 3
Het Network lid 4
Het Network lid 5
Het Network lid 6
Het Network lid 7
Het Network lid 8
Het Network lid 9
Het Network lid 10

139 nieuwe leden deze week

Het Network

Ontdek de voordelen van een groot netwerk

Als lid van Younited® kun je eenvoudig in contact komen met andere ondernemers die actief zijn in dezelfde branche als jij, dankzij het Younited® Network. Dit diverse netwerk bestaat uit verschillende ondernemers die vergelijkbare situaties en uitdagingen in hun dagelijks werk tegenkomen. Dit geeft je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en advies aan collega-ondernemers te vragen. Schrijf je nu in bij Younited® en profiteer van de voordelen van een groot netwerk.

Jouw project als freelance inkoper begint bij Younited®

Als zzp'er binnen de logistiek wil je niet al je tijd besteden aan het zoeken naar nieuwe opdrachten. Met het platform van Younited® vind je snel jouw nieuwe project als freelance inkoper. Daarnaast zet je als opdrachtgever in de logistiek moeiteloos interim-inkoop vacatures uit. We versterken jou als ondernemer door administratieve processen te automatiseren en overal toegankelijk te maken. Zet vandaag nog de eerste stap en begin je nieuwe inkoopavontuur bij Younited®!

 

 

 
Jouw project als freelance inkoper begint bij Younited®

Wil jij die ontvangen? Kijk dan snel even hier →

✓ Je ontvangt 1x per maand onze Younited® update
✓ Je bent direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
✓ We overladen je met inspiratie, innovatie, tips & tricks

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.