Hr-adviseur gezocht? Vind eenvoudig zzp'ers binnen hr

Hr-adviseur gezocht? Vind eenvoudig zzp'ers binnen hr

Ben je als ondernemer op zoek naar ervaren en gekwalificeerde talenten voor diverse projecten? Of ben je een hr-adviseur die op zoek is naar uitdagende projecten voor talentontwikkeling? Younited® biedt een efficiënt platform om openstaande hr-opdrachten uit te zetten en rechtstreeks in contact te komen met gekwalificeerde freelance hr-professionals. Ontdek ook de voordelen van Younited®.

Hr-professionals inhuren via Younited®

Via Younited® zet je eenvoudig openstaande hr-opdrachten uit, waardoor gekwalificeerde hr-professionals, waaronder managers adviseurs, jouw opdracht kunnen vinden. Door een gerichte koppeling van vraag en aanbod zorgen we voor de beste matches, wat leidt tot succesvolle samenwerkingen. Aarzel niet langer en ontdek vandaag nog de voordelen van Younited® voor het inhuren van hr-professionals.

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Vind hr-opdrachten die bij jouw expertise passen

Als hr-professional helpt Younited® je bij het vinden van uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw ervaring. Of je jezelf nou freelancer, zzp’er of interimmer noemt, wij stimuleren jou je eigen pad te volgen. Zelfverzekerd over je expertise en vaardigheden, bij ons ga je aan de slag als zelfstandig ondernemer. Met het platform van Younited® zorgen wij voor: Samen Zelfstandiger Ondernemen.
Op ons platform zijn talloze opdrachtgevers op zoek naar jouw vaardigheden en expertise. Aarzel niet langer, meld je vandaag nog aan als hr-professional en vind snel opdrachten die aansluiten op jouw talenten.

Vind hr-opdrachten die bij jouw expertise passen

Opdrachten blok die aanlsuit op de branche

Opdrachten die aansluiten bij jouw profiel

Het vinden van jouw volgende hr-opdracht is bij Younited® heel eenvoudig. Na registratie hoef je alleen je cv te uploaden. Wij nemen automatisch je talenten en vaardigheden op in je profiel. Als je specifieke vaardigheden mist, kun je die eenvoudig zelf toevoegen. Zodra je profiel volledig is, verschijnen alle hr-opdrachten die overeenkomen met jouw expertise op ons platform. Je hebt de flexibiliteit om deze resultaten naar wens te verfijnen met behulp van onze gebruiksvriendelijke filterfunctie. Zo vind je snel en moeiteloos jouw volgende hr-opdracht.

Opdrachten die aansluiten bij jouw profiel
De voordelen van een groot netwerk lid 1
De voordelen van een groot netwerk lid 2
De voordelen van een groot netwerk lid 3
De voordelen van een groot netwerk lid 4
De voordelen van een groot netwerk lid 5
De voordelen van een groot netwerk lid 6
De voordelen van een groot netwerk lid 7
De voordelen van een groot netwerk lid 8
De voordelen van een groot netwerk lid 9
De voordelen van een groot netwerk lid 10

139 nieuwe leden deze week

De voordelen van een groot netwerk

Het Network

Als lid van Younited® kun je eenvoudig contact leggen met mede-ondernemers in jouw vakgebied via het Younited® Network. Dit uitgebreide netwerk van hr-professionals, waaronder interim hr-managers en zzp hr-adviseurs, bevindt zich in een vergelijkbare situatie als jij en staat voor vergelijkbare uitdagingen. Hierdoor krijg je de kans om ervaringen te delen en van elkaar te leren, bijvoorbeeld over tarieven voor zzp hr'ers. Registreer je nu en profiteer van ons uitgebreide netwerk via het Younited® Network.

Younited®: Dé plek voor zzp’ers en opdrachtgevers

Bij Younited® realiseren we ons dat jouw tijd als opdrachtgever kostbaar is. Via ons platform kun je snel en moeiteloos de perfecte hr-professional vinden voor jouw projecten. We helpen ook hr-professionals bij het vinden van geschikte opdrachtgevers waar zij hun vaardigheden kunnen inzetten. Sluit je aan bij Younited®, profiteer van ons uitgebreide netwerk en ontdek moeiteloos de beste hr-talenten die perfect passen bij jouw projecten!

 

Younited®: Dé plek voor zzp’ers en opdrachtgevers

Wil jij die ontvangen? Kijk dan snel even hier →

✓ Je ontvangt 1x per maand onze Younited® update
✓ Je bent direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
✓ We overladen je met inspiratie, innovatie, tips & tricks

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.